Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Очисний тонер із чайним деревом skin1004 madagascar centella tea-trica purifying toner

685 грн
Опис

Активні інгредієнти: Чайне дерево, Центела, Рослинні екстракти, Саліцилова кислота (ВНА-кислота)
Тип шкіри: Усі типи, Жирна, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Чутлива
Основна дія: Очищення, заспокоєння, боротьба із запаленнями, Зволоження, Зняття подразнення, Вирівнювання тону, Від висипок
Об'єм: 210 мл
Вік: 15+, 20+, 25+, 30+, 35+, 40+
Виробництво: Південна Корея

Тонер Madagascar Centella Tea-Trica Purifying Toner з лінійки з чайним деревом піклується про красу та здоров'я шкіри, сприяючи її очищенню, чинячи заспокійливу дію та допомагаючи боротися з проблемами шкіри.
В основі складу ампули зустрілися чайне дерево та сік. Комплекс Tea-Trica (чайне дерево + сика) підійде навіть для найчутливішої шкіри, завдяки спільній роботі центели азійської, гідролату листя чайного дерева, гідролату кипариси та екстракту листя болотної сосни. Екстракт центели Азіатської з острова Мадагаскар, яка вирощується й збирається в спеціальних умовах. Завдяки чистоті, підвищується ефективність екстракт і зберігаються корисні мікрокомпоненти. Центела відома всім своїми заспокійливими та загоювальними властивостями. Вона прекрасно справляється з почервоніннями та подразненнями, а також допомагає стимулювати синтез натурального колагену. Чайне дерево ефективне проти бактерій, грибків і запалень, сприяє поліпшенню стану шкіри під час ран та інших проблем. Так, чайне дерево здавна використовували як природний антибактеріальний дезінфікувальний засіб, а солдати носили із собою олію чайного дерева, щоб використовувати його для лікування ран. Кипарисовик має антисептичну властивість і часто використовується для лікування шкірних проблем. Екстракт листя болотної сосни сприяє запобіганню надмірній секреції себуму, який стає причиною жирного блиску шкіри; і водночас ефективно звужує пори. А завдяки вмісту BHA-кислоти, засіб буде дбайливо очищати пори, контролюючи надлишкове виділення себуму, одночасно усуваючи ороговілі клітини з поверхні епідермісу.
Тонер має легку водянисту текстуру, швидко вбирається, не залишаючи неприємного липкого фінішу.
Спосіб застосування: після очищення шкіри, нанесіть тонер за допомогою ватного диска або поплескувальними рухами.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Всі типи
Призначення:
Антиакне Тонізуюче Зволоження