Всі категорії
Додати товар

Тонер із біфідобактеріями та вітаміном b5 mary&may vitamine b5 bifida toner

600 грн
Опис

Активні інгредієнти: Аденозин, Бетаїн, Вітаміни, Гіалуронова кислота, Ніацинамід, Пантенол, Пробіотики
Тип шкіри: Вікова, Усі типи, Жирна, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха, Чутлива
Основна дія: Боротьба з віковими змінами, Відновлення, підвищення пружності та еластичності, пом'якшення, Зволоження
Об'єм: 120 мл
Вік: 20+, 25+, 30+, 35+, 40+
Виробництво: Південна Корея

Тонер із біфідобактеріями та пантенолом допомагає підготувати чутливу шкіру до нанесення активного догляду. Він відновлює pH, порушений унаслідок вмивання, пом'якшує шкіру, забезпечує додаткове очищення, а також зміцнює захисні функції шкіри. Миттєво наповнює шкіру живлющою вологою, допомагає підтримувати гідроліпідний баланс, усуває сухість і зневодненість шкіри, вона стає насиченішою, сяйливішою, еластичнішою та гладкішою.
Лізат біфідобактерій допомагають нормалізувати секрецію себуму, зменшити жирність шкіри та звузити пори. Нормалізують природний баланс шкіри. Пригнічують патогенні мікроорганізми та сприяють відновленню мікробіому. Знижують чутливість шкіри та зміцнюють місцевий імунітет, заспокоюють шкіру та знижують її дратівливість. Вирівнюють рельєф шкіри.
Вітамін B3 або (ніацинамід) — відновлювальний компонент, який впливає на шкіру відразу в декількох напрямках. Помітно звужує розширені пори, вирівнює тон шкіри, згладжує зморшки, а також помітно покращує стан верхнього шару шкіри.
Вітамін B5 (пантенол) чинить інтенсивну зволожувальну дію, має вологоутримувальні та пом'якшувальні властивості, а також ефективно заспокоює шкіру, зменшує свербіж і подразнення, усуває лущення, сприяє загоєнню ранок і різних повреждений.
Аденозин ефективно омолоджує, підтягує шкіру, посилює вироблення колагену, сприяє зменшенню кількості.
Усі інгредієнти в складі сертифіковані EWG і безпечні для використання. Засіб протестований дерматологами та визнаний безпечним для чутливої шкіри обличчя.
НЕ містить шкідливих хімічних компонентів, які можуть спровокувати алергічні реакції або подразнення, як-от: синтетичні ароматизатори, барвники, парабени, етанол, мінеральні оливи, ПАР та інші.
Продукція не тестується на тваринах (Cruelty Free).
Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість засобу на чисту шкіру, після вмивання

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?