Всі категорії
Додати товар

Есенціальний тонер із женьшенем 40 мл beauty of joseon ginseng essence water

300 грн
Опис

Активні інгредієнти: Екстракт женьшеню, Ніацинамід, Аденозин
Тип шкіри: Вікова, Усі типи, Жирна, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха
Основна дія: Боротьба з віковими змінами, Освіження, зволоження, підвищення пружності й еластичності, Освітлення, захват кольору обличчя
Об'єм: 40 мл
Вік: 25+, 30+, 35+, 40+

Есенціальний тонер насичений гідролатом і комплексом женьшеню, повноцінно насичує вологою всі шари шкіри, живить покрив корисними та необхідними речовинами, покращує оновлення клітин шкіри, допомагає м'яко освітлити шкіру та розгладити дрібні зморшки.
Дієва формула насичена 80% Гідролату та компексом женьшеню, також званий «корінем життя» або "даром богів" на Сході, славиться своїми цілющими властивостями та є унікальним компонентом у світі косметики. Цілющі компоненти, що містяться в корені, як-от сапоніни, вітаміни та інші корисні мікроелементи, здатні не тільки запобігти передчасному в'яненню шкіри, прискорюючи процес регенерації та оновлення шкіри, але й так само здатні оживити та повернути тонус втомленої, тьмяної шкіри, добре зволожуючи, живлячи та підвищуючи еластичність, що сприяє розгладжуванню наявних і запобіганню утворенню нових зморщок.
Склад посилений компонентами, як гліцерин, пантенол, алантоїн та іншими, які в синергії насичують шкіру живлющою вологою, а також сприяють зміцненню захисного бар'єра, запобігаючи зневодненню та випаровуванню вологи.
Ніацинамід і аденозин у тандемі спрямовано працюють на освітлення шкіри та вирівнювання її загального тону, розгладження зморщок і запобігання їх утворенню.
Усі інгредієнти в складі сертифіковані EWG і безпечні для використання.
Засіб протестований дерматологами та визнаний безпечним для чутливої шкіри обличчя.
Продукт Cruelty-Free не містить компонентів тваринного походження.
Спосіб застосування: після вмивання нанести тонер на обличчя (з уникнення потрапляння в очі) за допомогою ватного диска або кінчиків пальців. Похлопними легкими рухами «вбийте» тонер у шкіру обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Білий
Розмір:
  • 40мл
Об'єм:
40 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?