Всі категорії
Додати товар

Відлущуючий тонік тонер з aha і bha кислотами ren clean skincare

812 грн з 22 Травень - додавайте до обраного

990 грн
Опис

Оригінал з Великої Британії! Новий! Без торгу!
Тонік з Aha і Bha кислотами Ren clean skincare

Об'єм: 250 мл

Освітлює і підтягує шкіру, забезпечуючи гладкий, рівний, сяючий колір обличчя. Досить ніжний для повсякденного використання, цей тонік для відлущення шкіри містить AHA і BHA кислоти.
Стимулюючи природне відлущування шкіри, молочна кислота, екстракт кори верби працюють разом, помітно розгладжуючи текстуру і тонізуючи шкіру, а також зменшуючи пори, в той час як азелаїнова кислота освітлює прояви гіперпігментації.

Тонік, який містить молочну кислоту і екстракт кори верби (натуральний BHA), дозволяє відновлювати сяйво, легко наноситься на шкіру, видаляє потьмяніли клітини з поверхні шкіри, зменшує вираженість розширених пор. Досить м'яка формула дозволяє щодня використовувати тонік, який зробить обличчя гладким, свіжим і сяючим, не викликає подразнень.

Активні компоненти:

Лактат натрію зволожує, знімає подразнення і відновлює бар'єрний шар шкіри.

Молочна кислота відлущує, зволожує, скорочує пори і бореться з пігментними плямами.

Комплекс з використанням азелаїнової кислоти усуває пігментацію, регулює роботу сальних залоз, прибирає почервоніння і знімає подразнення.

Екстракт кори верби працює на зразок саліцилової кислоти, тому бореться з вуграми і висипаннями, знімає запалення і має протизапальний ефект.

Ефірні олії неролі, грейпфрута і мандарина стягують пори, нормалізують роботу сальних залоз і зволожують.

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
  • Білий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?