Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Тонер для обличчя проти акне antibac derma refining toner dr. oracle 130ml

868 грн
Опис

Спеціально призначений для схильної до акне або жирної шкіри, видаляє жирний блиск і оновлює шкіру завдяки ефективному контролю шкіряного сала.

Формує вологозахисний бар’єр, щоб ретельно зволожувати і підтримувати довгий час зволоження шкіри. Допомагає заспокоїти і розгладити шкіру, щоб покращити стан шкіри для наступних кроків по догляду за шкірою.

Основні діючі інгредієнти:
1. Комплекс із соку листя алое і астея лікувального – заспокоює і ефективно знімає запалення, володіє антисептичними і ранозагоювальними діями, покращує імунні функції шкіри.
2. Кераміди – ліпіди, наповнюють шкіру життєвою енергією і підвищують її захисні функції. Ефективно зволожують, запобігають зневодненню клітин, захищають дерму від зовнішніх негативних факторів.
3. Сік листя шавлії – омолоджує шкіру, зупиняє процеси старіння, розгладжує зморшки, добре тонізує, перешкоджаючи появі нових зморшок, робить непомітними пігментні плями, регулює рівень жирності.
4. Колаген – грає велику роль в збереженні молодості і краси. Стабілізує овал обличчя та вирівнює його тон. Прискорює процеси загоєння шкіри.

Підходить для жирної, проблемної і чутливої шкіри.

Об´єм: 130мл

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 р. Парфумерно-косметичні вироби належної якості ОБМІНУ ТА ПОВЕРНЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Дерматокосметика Натуральна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Всі типи
Призначення:
Антиакне Матуюче Живлення Тонізуюче
Продавець
korea...
KoreanCosmetics
Київ
80% виконаних замовлень
Була