Всі категорії
Додати товар

Тонер для обличчя paula's choice - skin perfecting 2% bha liquid exfoliant, 118 мл

1650 грн
Опис

Paula's Choice - Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant - кислотний тонік містить саліцилову кислоту в максимально допустимій концентрації - 2%. Саліцилова кислота - це кислота, яка є жиророзчинною. Це надзвичайно важливо, оскільки завдяки цій властивості вона може проникати в ліпідний шар шкіри і очищати закупорені сальні залози (пори), завдяки чому зменшується їх видимість. Крім того, продукт містить екстракт листя зеленого чаю, який має протизапальну і тонізуючу дію на шкіру. Косметика містить рН в діапазоні від 3,2 до 3,8.

Дія тоніку: 
регуляція сальних залоз, протизапальний ефект, очищає сальні залози від шкірного сала, кератолітична дія (відлущує ороговілий епідерміс), що сприяє регенерації і оновленню епідермісу, бактерицидна дія, запобігає появі комедонів.

Типи шкіри і недоліки шкіри, для яких цей продукт може бути корисним: жирна шкіра, комбінована шкіра, забруднена, проблемна шкіра.

Спосіб використання: 
Використовувати один або два рази на день після ретельного очищення. Злегка змочити ватний диск тоніком і розподілити по всьому обличчю. Використовувати перед кремом, не змивати. Наносити сонцезахисний крем протягом дня. Якщо з'єднання являється надмірна сухість або лущення, зменшити застосування до одного разу на день через день.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?