Всі категорії
Додати товар

Rejuran відновлюючий тонер healer rebalancing toner rejuran

1800 грн
Опис

Активні компоненти засобу:

c-PDRN – унікальний біосумісний полінуклеотид, оптимізований для використання у косметиці. Його молекула в 670 разів менша за пору, що забезпечує легке проникнення компонента в епідерміс. Допомагає зміцнити шкірний бар'єр та активізує природне відновлення шкіри. Глибоко зволожує, стимулює синтез волокон колагену та еластину, підтримуючи молодість шкіри та збільшуючи її щільність. Запобігає появі пігментації, знижуючи кількість меланіну в клітинах.

Екстракти центели, календули та чайного дерева заспокоюють шкіру, зменшують почервоніння та подразнення. Мають протизапальний та антибактеріальний ефект, загоюють.

Глюконолактон зволожує, захищає від вільних радикалів, забезпечує легку природну ексфоліацію, вирівнює тон шкіри.

Кераміди - фізіологічні ліпіди, що входять до складу епідермального бар'єру. Зміцнюють захисні функції шкіри, запобігають зневодненню, сухості та лущенню.

Рекомендуємо тонер Rejuran Healer Rebalancing Toner для догляду за тьмяною, зневодненою, в'янучою та схильною до запалень шкірою.

Застосування:

Нанесіть невелику кількість засобу на очищену шкіру обличчя та шиї легкими рухами, що поплескують, або за допомогою ватного диска.

Інгрідієнти: Очищена вода, екстракт листя Melaleuca Alternifolia (чайного дерева), пропандіол, 1,2-гександиол, екстракт Portulaca Oleracea, трегалоза, екстракт центелли азіатської, екстракт плодів фікуса каріка (інжиру), екстракт квітів календули лікарської, гідрогенізований лецитин, бетаїн, C12- 14 Парет-12, цитрат натрію, лимонна кислота, глюконолактон, гідролізована ДНК, церамід NP, біосахарид камедь-4, етилгексилгліцерин, динатрію ЕДТА, ароматизатор.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Комбінована
Призначення:
Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?