Всі категорії
Додати товар

Skin 1004 madagascar centella toning toner

720 грн
Опис

🟡Зволожуючий тонер з центеллою і гіалуроновою кислотою Skin 1004 Madagascar Centella Toning Toner ніжний PHA-тонер, який в рівній мірі заспокоює, відлущує, зволожує і освітлює.

Об‘єм: 210 мл

Має освіжаючі і протизапальні ефекти, не дратує і не пересушує шкіру. Містить 84% екстракт центелли азіатської з екологічно чистого регіону на Мадагаскарі. Слабокислотна гіпоалергенна формула не провокує подразнення навіть на чутливій шкірі.

🍃🍃🍃Центелла має бактерицидні, заспокійливі властивості, добре усуває роздратування. Знімає роздратування та почервоніння, допомагає у боротьбі з екземою та куперозом, усуває сухість та лущення, зменшує чутливість шкіри та перешкоджає утворенню судинної зірочки.
🔵Гіалуронова кислота, бетаїн, а також інші освітлюють і омолоджують інгредієнти призначені для відновлення свіжого, відпочившого виду, еластичності шкіри, позбавлення від зморшок.
⚪️PHA кислота сумісна з чутливою шкірою, освітлює і очищає шкіру, повертає їй сяйво і живлення, відлущує омертвілі частинки, надає м'який пілінг-ефект та підтримує чистоту шкіри

Тонер зменшує видимість пігментації та інших недосконалостей, перешкоджає появі зморшок.

Легка рідка текстура дозволяє продукту швидко вбиратися, не залишаючи липкої плівки.

👌Спосіб застосування
щедру кількість тонера нанесіть на чисті долоні або ватний диск, протріть обличчя, злегка масажуючи, до повного вбирання.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Вид:
Тонер

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?