Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Тонер для обличчя full fit propolis synergy toner cosrx 150ml

549 грн
Опис

Тонер Propolis Synergy Toner від Cosrx насичений зволожуючими та поживними активами: екстракт прополісу та меду, які прекрасно доглядають за обличчям. Легка консистенція тонеру приємна у нанесенні, швидко поглинається та пом´якшує шкіру, надає їй пружністі та здоровий тон. Також тонер має заспокійливий вплив на роздатовану та запалену дерму.

Тонізування – обов´язковий етап у корейській рутині догляду. Один з найважливіших кроків - обрати інтенсивнозволожуючий тонер для посилення дії всіх далі нанесених продуктів.

Бренд виробляє косметику для боротьби із шкірними проблемами, дивлячись на потреби кожного виду епідермісу. Через це велику увагу виробник надає складу своїх засобів. Мета COSRX – відмова від усього шкідливого у вмісті продуктів та додавання в засоби тільки корисних природних компонентів, що оздоровлюють шкіру. Як наслідок, чутлива шкіра, яка схильна до почервонінь, отримує тільки потрібні їй елементи, це дозволяє знизити появ нових недосконалостей.

82,6% тонеру містить основні активні інгредієнти: 72,6% екстракт прополіса, який є чудовим зволожуючим і живильним компонентом, 10% екстракт меда, який зміцнює та посилює здоров´я шкіри.

Можна досягти посилення дії тонера завдяки використанню його у парі із ампулою з прополісом з цієї ж серії.

Об´єм: 150мл

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 р. Парфумерно-косметичні вироби належної якості ОБМІНУ ТА ПОВЕРНЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
korea...
KoreanCosmetics
Київ
81% виконаних замовлень
Була