Всі категорії
Додати товар

Щоденний тонер із глибоководною морською водою round lab 1025 dokdo toner (200 мл)

620 грн
Опис

Тонер-бестселер з 2017 року в Кореї з лінійки 1025 Dokdo – візитної картки корейського бренду Round Lab. Тонер на основі глибоководної морської води з острова Уллиндо, що містить 72 природні мінерали та мікроелементи, спрямований на щоденний зволожуючий, заспокійливий догляд з ефектом м'якого пілінгу. Склад гіпоалергенний, засіб має рідку текстуру, швидко вбирається. НЕ містить кислоти, спирт, ефірні олії, ароматизатори та барвники. Підходить для всіх типів шкіри.

Рекомендовано для:
- тривалого зволоження і підтримки водно-жирового балансу шкіри без відчуття липкості завдяки морській воді та екстракту ірландського моху (червоні водорості).
- регулярного делікатного відлущування ороговілих клітин, вирівнювання мікрорельєфу шкіри, роблячи її гладкою, м'якою та свіжою на вигляд завдяки протеазі (ензими) та екстракту цукрової тростини.
- відновлення та збереження захисного бар'єру шкіри, заспокоюючи чутливу, роздратовану шкіру завдяки бетаїну, пантенолу та алантоїну.

Об'єм: 200 мл, повний розмір.
Придатний до: 04.12.2026 (коробка з датою на фото - зі старої поставки)

Повний склад:
Water, Butylene Glycol, Glycerin, Pentylene Glycol, Propanediol, Chondrus Crispus (Carrageen moss) Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Sea Water, 1,2-Hexanediol, Protease, Betaine, Panthenol, Ethylhexyl-Glycerin, Allantoin, Xanthan Gum, Disodium EDTA.

Оплата і доставка:
100% передплата на картку монобанку.
Доставка (за рахунок покупця): Нова Пошта, Meest; або зустріч у Харкові (м. Пушкінська).
Відправка: протягом 1 дня після оплати товару.
ПОДАРУНОК: 1 пробник у кожній посилці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 200мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Тонізуюче Зволоження Заспокійливе

Схожі товари