Всі категорії
Додати товар

Кислотний тонер з полінуклеотидами та тремелою usolab bio intensive cleansing water

125 грн
Опис

Універсальний засіб для глибокого очищення, ексфоліації та оновлення шкірного покриву

❗️Підходить чутливій шкірі

Активні компоненти:
- Комплекс кислот BHA/AHA 0,5 % - надає заспокійливу та відлущувальну дію, допомагає позбутися чорних цяток та запобігти утворенню комедонів, знімає почервоніння та запалення, усуває тьмяність обличчя.

- Полінуклеотиди PDRN 3% - стимулюють синтез необхідних білків та активують процеси регенерації та репарації тканин, сприяють нормалізації меланогенезу. Відновлюють пошкоджені ділянки ДНК і безпосередньо діють на фібробласти, які беруть участь у синтезі гіалуронової кислоти, колагену та еластину.

- Екстракт тремели 10% - крижаний гриб відрізняється сильними вологоутримуючими та антиоксидантними властивостями. Стимулює власні захисні механізми шкіри та знижує реактивність при впливі зовнішніх факторів. Перешкоджає передчасному старінню та утворенню пігментних плям. Розгладжує мікрорельєф і перші зморшки, надаючи ефект ліфтингу.

- Глюконолактон 3% - PHA кислота має виражені зволожуючі властивості, вирівнює рельєф, захищає від вільних радикалів. Забезпечує дбайливу ексфоліацію, стимулює процеси відновлення клітин дерми, безпечний для чутливої та подразненої шкіри.

- Пептидний комплекс 31 - складається з 31 різних пептидів, які зменшують глибину та кількість наявних зморшок, підтягують шкіру та зміцнює контур обличчя, запобігаючи його обвисанню. Покращують колір і тон, підвищують опірність до численних факторів старіння, відновлюють пружність та еластичність, а також сприяють кращому проникненню інших активів у глибші шари епідермісу, що покращує гідратацію та тонус шкіри.

20 мл - 125 грн
25 мл - 150 грн
30 мл - 175 грн
40 мл - 225 грн
50 мл - 270 грн
70 мл - 370 грн
100 мл - 515 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Професійна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?