Всі категорії
Додати товар

Тонер із кислотами beauty of joseon green plum refreshing toner aha+bha

665 грн
Опис

Бренд Beauty of Joseon приготував особливий рецепт ніжного тонера Green Plum Refreshing Toner: AHA + BHA + на основі гідролату сливи (25%) і гліколевої та саліцилової кислот (AHA 2%/ BHA 0.5%) для догляду за сухою та проблемною шкірою. Засіб подарує вам заряд зволоження й тонізації, відчуття свіжості без відчуття стягнутості, особливо необхідний для сухої шкіри. Вміст гідролату сливи замість очищеної води в поєднанні з AHA кислотами запобігають утворенню та накопиченню надмірного шкірного сала, допомагає боротися із запаленнями шкіри. AHA-кислоти, які впливають на поверхню шкіри, чудово очищають шкіру від відмерлих клітин і надлишку себуму. Щільні мікропухирці щільно вбираються в шкіру, делікатно доглядаючи за клітинами, що змертвіли.

Плоди сливи, зібрані в корейській провінції Чолла-намдо, містять натуральні AHA кислоти (лимонна кислота) й беруть участь в активації кератиноцитів, стимулюють кровопостачання, допомагаючи м’яко очистити ороговілий шар і позбутися забруднень шкіри. Гліколева кислота (2%) належить до фруктових кислот, має невагому молекулярну масу, миттєво проникає в шкіру, викликаючи природне відлущування, що сприяє оновленню шкіри. Водорозчинний екстракт рисових висівок містить вітаміни Е і В, мінерали живлять і зволожують шкіру, запобігають сухості, не дають їй лущитися, захищають від агресивних впливів довкілля, замітають процеси старіння, роблять її гладкою і оксамитовий. Екстракт портулаку має протизапальні та заспокійливі властивості, забезпечує зниження ступеня вираженості запальних процесів і усуває почервоніння, ефективно бореться з вадами шкіри.

Спосіб застосування^Вранці та ввечері після вмивання нанесіть тонер на ватний диск і акуратно протріть обличчя від внутрішньої сторони до зовнішньої.

Скрыть

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?