Всі категорії
Додати товар

Тонер для обличчя освітлювальний white in milk toner g9skin

600 грн
Опис

Тонер для обличчя освітлювальний White In Milk Toner (300 мл) G9SKIN

Тонер делікатно освітлює шкіру, розгладжує її і дарує здорове сяйво. Він м'яко прибирає ороговілі частинки і надлишки себума, розгладжує шкіру, вирівнює її тон, насичує корисними елементами і вологою.

Тонер успішно бореться з пігментацією і веснянками, уповільнює вироблення меланіну і запобігає повторній появі проблем. Основними компонентами G9 White In Milk Toner є:

Молочні протеїни - інтенсивно живлять, оновлюють шкіру, активізують вироблення природного колагену, підтримують пружність, знімають подразнення.
Ніацинамід - м'яко освітлює пігментацію, покращує текстуру і тон шкіри, забезпечує тривале зволоження шкіри і не допускає випаровування вологи, оберігає від згубного впливу зовнішніх факторів.
Комплекс рослинних екстрактів - насичує клітини корисними речовинами, відмінно зволожує, оживляє колір обличчя, надає йому красивого і доглянутого вигляду.
Тонер від G9SKIN зробить шкіру бездоганно гладенькою, ніжною і бархатистою, допоможе позбутися більшості проблем. Він має приємну текстуру, яка ідеально розподіляється і дарує відчуття свіжості та чистоти.

300 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари