Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний тонер із гіалуроновим комплексом jsderma hydglow moist up toner

700 грн
Опис

Тонер JsDerma Hydglow Moist Up Toner призначений для догляду за шкірою, що вимагає додаткового зволоження.

Освіжає, живить, бореться із сухістю й лущенням, підвищує ефективність інших косметичних засобів.

Тонер має в складі відразу кілька компонентів, відомих своїми потужними зволожувальними властивостями. Це березовий сік і відразу 5 видів гіалуронової кислоти.
• Склад тонера замість води на 83% збагачений березовим соком, наповненим вітамінами, мінералами та іншими поживними речовинами, що допомагають утримувати вологу всередині клітин, вирівнює тон обличчя, допомагає зменшити запалення, надає тонізувальний дія.
• 5 видів гіалуронової кислоти говорять про те, що всі її молекули мають різний розмір, завдяки чому проникають на різні шари шкіри, зволожуючи її та утримуючи молекули води від випаровування. Це дає змогу отримати добре зволожену шкіру, підвищити її проникність і водопоглинання для інших косметичних засобів.
• Бетаїн може утримувати вологу в клітинах, відновлює шкірний покрив, покращує колір обличчя, покращує гладкість і пружність шкіри. Заспокійливий компонент бета-глюкан відомий своїми антисептичними та протизапальними властивостями, прискорює загоєння недосконалостей шкіри, захищає шкіру від бактерій, сприяє утворенню гіалуронової кислоти.
• Алантоїн допомагає злущуванню епідермісу, пом'якшує шкіру, вирівнює тон обличчя, сприяє підвищенню зволожувальних властивостей.
• Екстракт алое вера — глибоко зволожує, живить шкіру, очищає її від забруднень, сприяє загоєнню ран і порізів, гальмує вікові зміни, активно захищає шкіру від негативного впливу довкілля, нормалізує обмінні процеси, омолоджує.
• Ніацинамід — допомагає боротися з проблемами молодої та вікової шкіри, зменшує втрату вологи, глибоко зволожує, живить, допомагає зберегти свіжість, ніжність і гладкість шкіри, покращуючи мікроциркуляцію крові. Зменшує сліди вікових змін на шкірі — зменшує зморшки, злегка освітлює шкіру, допомагає усунути пігментні плями, а також зменшує акне завдяки протизапальній дії.
• Пантенол — бореться з бактеріями та запальними процесами, знімає подразнення, знижує біль від пошкоджень шкіри, сприяє їх загоєнню та загальній регенерації шкіри, глибоко зволожує.
• Бета-глюкан — захищає від поганої екології й впливу ультрафіолету, насичує антиоксидантами, загоює рани, подряпини та інші пошкодження, уповільнює вікові зміни, розгладжує дрібні зморшки, тонізує, очищає шкіру, глибоко зволожує, бореться із запаленнями, інфекціями. шкіри.
• Екстракт портулаку — має протизапальну та бактерицидну дію, сприяє регенерації клітин шкіри, загоєнню ушкоджень і мікротріщин, бореться з лущенням і сухістю, виводить токсини, покращує пружність шкіри.

Регулярне застосування тонера допомагає створити на шкірі тонкий захисний шар, що запобігає пересиханню шкіри. Водночас він не має запаху й кольору, швидко вбирається, не залишаючи на шкірі слідів і липкої плівки, підходить для всіх типів шкіри та не викликає алергії.
Крім того, тонер допомагає позбавити проблем пігментації, дбайливо освітлюючи шкіру та вирівнюючи тон. Прискорює регенерацію покриву, знижує підвищену чутливість, заспокоює завдяки вмісту в складі екстракту алое вера, тонізує й освіжає, прибирає сліди втоми та тьмяний тон.

✅ Гіпоалергенний засіб, схвалений дерматологами. Безпечно для представників чутливого типу шкіри, без ароматизаторів.

➡ На попередньо очищену шкіру обличчя за допомогою рук або ватного диска нанести трохи тонера, розподілити його по шкірі обличчя, дочекатися вбирання. Можна наносити в кілька шарів, щоб домогтися кращого зволоження (або у разі сильного зневоднення).

✨ 200 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • 200мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження
Класифікація:
Корейська

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?