Всі категорії
Додати товар

Тонер з ніацинамідом та пантенолом cos de baha niacinamide facial toner

590 грн
Опис

Тонер з ніацинамідом та пантенолом Cos De BAHA Niacinamide Facial Toner - це знахідка для шкіри з розацеа, куперозом, пігментацією чи висипаннями.
Замість водної основи засіб містить екстракт алое вера, який зволожує та заспокоює шкіру.
Головний актив - ніацинамід в оптимальній концентрації 5%. Він зменшує жирність шкіри та кількість акне і запалень, стимулуює вироблення колагену та керамідів, зменшує прояв пігментації та почервоніння.
Пантенол, гіалуронова кислота, гліцерин та космплекс рослинних екстрактів забезпечують глибоке зволоження, заспокоєння, відновлення шкіри та мають протизапальну і антивікову дію.
Зволожує та пом'якшує, укріплює захисний барьєр шкіри, бореться з висипаннями, зменшує виділення себуму, звужує пори, освітлює пігментацію та постакне, вирівнює тон шкіри, усуває почервоніння шкіри, стимулує регенерацію, покращує пружність і еластичність шкіри, має антиоксидантну дію. Засіб підходить для всіх типів шкіри.
Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість засобу на долоні або на ватний диск і розподіліть його по шкірі. Після поглинання тонера завершіть догляд сироваткою та/або кремом.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Зелений
Розмір:
  • 200мл
  • Інший
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Мас маркет Міддл маркет Натуральна Нішева Органічна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Антіцелюлітне Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?