Всі категорії
Додати товар

Відлущувальний тонер із кислотами для проблемної шкіри cos de baha gs aha bha facial...

630 грн
Опис

Відлущувальний тонер із кислотами Cos de Baha AHA BHA Facial Toner — ідеальний варіант для жирної та проблемної шкіри. Тонер-ексфоліант відлущує мертві клітини й бореться із запаленнями, лікує акне, пом'якшує шкіру та розгладжує рельєф. Відлущуючи ороговілий шар, кислоти сприяють оновленню дерми.

Багатофункціональний тонер містить дві кислоти — гліколеву (7%) і саліцилову (0,5%). Працюючи в команді, вони комплексно впливають на дерму, покращують її зовні та на глибших шарах. Засіб має pH 3,5, тому підходить для жирної шкіри, допомагаючи боротися з наслідками акне без жодного подразнення. Завдяки низькому pH засіб «закислює» лужний pH жирної шкіри та в такий спосіб допомагає знизити вироблення себуму.

Ексфоліант на 87% складається з органічних речовин. Він не містить сульфатів, спирту, парабенів, барвників і запашників. Не був протестований на тваринах.

Засіб на безводній основі ґрунтується на екстракті алое вера. Природний антиоксидант зволожує й заспокоює шкіру, запобігає появі почервонінь від використання кислот. Захищає від негативного впливу довкілля та нормалізує мікрофлору дерми.

Як основний активний компонент формули використовується гліколева кислота (7%). Запускаючи процес відлущування, він робить поверхню шкіри одноріднішою й ефективно освітлює цятки постакне.
Саліцилова кислота (0,5%) має знезаражувальну та протизапальну дію, знищуючи бактерії, що викликають запалення всередині комедону, пригнічує вироблення секрету потових і сальних залоз, зменшуючи жирність шкіри, пом'якшує і відлущує рогою шар шкіри, розм'якшує та розчиняє корки в фолікулах.
Екстракт гамамелісу — має велику різноманітність властивостей і функцій. Допомагає в боротьбі з куперозом, нормалізує гідроліпідний баланс шкіри, дає протизапальну, заспокійливу та загоювальну дію.
Ніацинамід — сприяє стимуляції синтезу колагену та поліпшенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи та усунути пігментацію, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює.
Екстракти розмарину й евкаліпта — сприяють оновленню клітин шкіри, тонізують, покращують циркуляцію крові, вирівнюють рельєф шкіри, ідеально підходять для зрілої шкіри та боротьби з віковими змінами.
Екстракт алое вера — заспокоює шкіру та надає тонізувальну та охолоджувальну дію.

✅ Підходить для нормальної, комбінованої, жирної, проблемної шкіри.

☝ Це концентрований кислотний тонер, тому рекомендуємо перевірити його на індивідуальну чутливість перед першим використанням. Для цього нанесіть трохи засобу на непомітній ділянці шиї та простежте за реакцією впродовж 24 годин.

☝ Почніть використання з 1 раз на тиждень. Залежно від реакції можна збільшити використання до 2-3 разів на тиждень.

➡ Спосіб застосування: використовуйте 2-3 рази на тиждень як відлущувальний засіб у вечірньому догляді. Нанесіть після очищення на суху шкіру трохи тонера за допомогою ватного диска. Рівномірно розподіліть на обличчі, уникаючи зони навколо очей і губ. Також можете використовувати тільки для Т-зони. Дайте увібратися — і за 15-30 хвилин продовжуйте рутинний догляд.

☝ Попередження: використовувати ввечері. Вранці обов'язково наносьте сонцезахисний крем із SPF 30+.

✨ 200 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Коричневий
Розмір:
  • 200мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Тонізуюче Зволоження
Класифікація:
Корейська

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?