Всі категорії
Додати товар

Відновлювальний тонер із центелою cos de baha ct centella facial toner 200 ml

665 грн
Опис

Відновлювальний тонер Cos De BAHA CT Centella Facial Toner містить 92% екстракту центели.

✅ Заспокоює подразнену, запалену, проблемну дерму, ліквідує вікові плями, постакне.
✅ Зміцнює мікрорельєф і згладжує зморшки, сприяє розсмоктуванню рубців, шрамів і регенерації тканин, покращує текстуру та вирівнює тон.
✅ Забезпечує інтенсивне зволоження, нормалізує й підтримує оптимальний гідроліпідний баланс, не допускає надлишкового вироблення шкірного жиру.
✅ Має потужну антивікову дію, допомагає продовжити молодість шкіри.

У складі Cos De BAHA Centella Asiatica Recovery Toner For Face немає подразнювальних речовин і спирту. Завдяки унікальній формулі миттєво вбирається, не обважнює й не забиває пори. Підходить для денного та вечірнього догляду.

- Екстракт центели азійської відновлює пошкоджений шкірний бар'єр, сприяє загоєнню та регенерації у разі різних пошкоджень. Знімає почервоніння, подразнення й запалення, знижує чутливість і підвищує захисні функції шкіри. Має антимікробні та антибактеріальні властивості, має здатність розчиняти захисну оболонку бактерій. Зміцнює стінки капілярів і судин, стимулює кровообіг і зменшує прояви куперозу.
- Екстракт листя алое глибоко зволожує шкіру, усуває сухість і лущення. Сприяє регенерації та загоєнню ран, тріщин, порізів та інших пошкоджень. Має антиоксидантний вплив, надає допомогу клітинам у боротьбі з окисленням, яке провокує раннє старіння. Заспокоює й пом'якшує шкіру, робить її пружною та гладкою.
- Екстракт макордики ганганганц допомагає загоювати пошкодження на шкірі, має антисептичний і протизапальний ефект, бореться з екземою, псоріазом і фурункулами, а також зменшує ймовірність появи шрамів і запобігає подразненню шкіри. Крім того, екстракт проявляє омолоджувальні властивості, живлячи шкіру, підтягуючи її та розгладжуючи зморшки.

➡ Спосіб застосування: нанесіть на очищену шкіру перед використанням сироватки. Використовуйте щоденно вранці та ввечері.

✨ 200 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 200мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?