Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Підтягаючий тонер для обличчя з пептидами w.skin stop-aging peptide toner, 250 мл

1450 грн
Опис

Антивіковий глибоко зволожуючий і регенерує тонік з інноваційними пептидами, здатними розгладити навіть глибокі зморшки і надати шкірі сяючий вигляд. Крім пептидних компонентів у складі продукту містяться цілющі рослинні інгредієнти, які сприятливо впливають на стан епідермісу, сповільнюючи процеси його старіння.

Тонік заснований на цілющої мінеральної води, яка насичує шкіру вологою і корисними мікроелементами, нормалізує роботу сальних залоз і виводить з пір шкідливі токсини. Морський колаген і екстракт центелли азіатської мають антиоксидантну та омолоджуючу властивостями, розгладжують мікрорельєф епідермісу, стимулюють процеси відновлення і регенерації клітин, а також підвищують захисні функції і пружність шкіри.

Мікроскопічні пептиди, такі як гексапептид і аденозин в складі засоби збагачені ЕФР (епідермальний чинником зростання), що сприяє постачанню клітин енергією і як наслідок, продовження їх життєздатності і швидкому оновленню. Формула м'яко знімає набряки. Коензим Q-10 розгладжує шкірний покрив, похідні вітаміну Е живлять, колаген зволожує, цей комплекс утворює захисний шар, що утримує вологу.

Спосіб застосування: Невелику кількість тоніка нанести на ватний тампон або наносити його тільки теплими руками, очистити шкіру обличчя і шиї. Не варто розмазувати тонер, його краще як би «притискати» долонями до щік, підборіддя, лобі і шиї. Проводити наступний етап (емульсії, креми) варто після повного вбирання тонера.
Наносити тонер необхідно відразу після очищення обличчя. Корейські фахівці вважають, що після процедури вмивання шкіра починає швидко втрачати вологу - вже через 30 секунд рівень зволоженості епідермісу знижується на 50%. Щоб уникнути зневоднення, необхідно нанести тонер якомога швидше після контакту шкіри з водою

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове