Всі категорії
Додати товар

Holy land cosmetics ginseng & carrot lotion.холі ленд зволожуючий...

440 грн
Опис

Holy Land Cosmetics GINSENG & CARROT Lotion від бренду Ізраїлю професійної косметики

Розлив:
50 ml-10€ 
100 ml-16€ 

Заводская  
150 ml-19€ 

Ціна вказана за Розлив 50 ml в грн. за курсом € на день оплати.

Всі креми, лосьйони, клінсери, сироватки, пілінги-відливаються в нові, зручні баночки. Із зазначенням назви кошти, обсягу та терміну придатності.

Опис та дія:

Зволожуючий лосьйон з екстрактом женьшеню та морквяною олією

Зволожуючий тонізуючий безспиртовий лосьйон для шкіри будь-якого типу, регулярне застосування якого сприяє вирівнюванню текстури та кольору шкіри, забезпечує підвищення тонусу та еластичності, скорочує розширені пори.

Підходить як засіб для профілактики фото- та хроностаріння.

Продукт багатий на вітаміни — вони зміцнюють клітини шкірного покриву, забезпечуючи еластичність шкіри. Поживні компоненти борються з першими ознаками старіння (дрібними мімічними зморшками, в'ялістю), шкірі повертають рівний тон і здорове сяйво.

Не забувайте наносити продукт на шию і область декольте - ці зони схильні до активної інсоляції і потребують інтенсивного зволоження.

Лосьйон підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування:

Змочити лосьйоном ватяний диск і протерти попередньо очищену шкіру. Використовувати тричі на тиждень або як рекомендовано фахівцем

Активні компоненти:

-Морковна олія багата на вітаміни (провітамін А, B, C, D, E), а також містить до 80% олеїнової кислоти. Прекрасно пом'якшує та регенерує суху, зневоднену шкіру. Поліпшує її еластичність, розгладжує зморшки. Ефективний засіб для догляду за пошкодженою шкірою з різними подразненнями та лущенням.

-Екстракт женьшеню містить ефірні олії, пептиди, полісахариди, вітаміни (С, групи В, нікотинова, пантотенова, фолієва кислоти), пектин, слизу, смоли, мікро- та макроелементи, вільні амінокислоти. Сприяє відновленню клітин. Нормалізує рівень вологи, запобігаючи зневодненню шкіри. Покращує кровообіг. Має поживні властивості.

Склад:

Water (Aqua), Propylene Glycol, Polysorbate 20, Panax Ginseng Root Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Benzophenone-4, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, 2-Bromo-2-N- Fragrance (Parfum), Linalool, Red 33 (CI 17200), Yellow 5 (CI 19140)

Переваги косметики в розлив:

-Косметика зберігається у спеціальному приміщенні, в якому підтримується оптимальна температура та вологість.

-Косметика завжди стискаючи і терміни після відкриття враховуються при маркуванні наклейки.

-Розливається в спеціальну одноразову тару, виготовлену з медичного пластику.

-Роботи ведуться тільки в рукавичках з дотриманням санітарно-гігієнічних норм.

Ми цінуємо свою репутацію і дуже зацікавлені, щоб Ви залишилися задоволені покупкою. Якщо у Вас є сумніви, завжди можна замовити засіб 150 ml Holy Land Cosmetics GINSENG & CARROT Lotion оригінальній упаковці.

Чому купити на розлив вигідно? Економія до 50%, порівняно з оригінальною версією препарату.

Можливість купити мінімальний об'єм та зрозуміти, чи підходить препарат Вам.

Якщо вам потрібна консультація у підборі догляду-до ваших послуг досвідчені косметологи з практичним досвідом у сфері сучасної косметології та медичною освітою. Підбір косметики з урахуванням Ваших особистих уподобань та особливостей шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Бежевий
Розмір:
  • 50мл
  • 100мл
  • 150мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Дерматокосметика Натуральна Професійна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?