Всі категорії
Додати товар

Тонер для обличчя освітлювальний white in milk toner g9skin 300 мл

625 грн
Опис

Тонер делікатно освітлює шкіру, розгладжує її і дарує здорове сяйво. Він м'яко прибирає ороговілі частинки і надлишки себума, розгладжує шкіру, вирівнює її тон, насичує корисними елементами і вологою.

Тонер успішно бореться з пігментацією і веснянками, уповільнює вироблення меланіну і запобігає повторній появі проблем. Основними компонентами G9 White In Milk Toner є:

Молочні протеїни - інтенсивно живлять, оновлюють шкіру, активізують вироблення природного колагену, підтримують пружність, знімають подразнення.
Ніацинамід - м'яко освітлює пігментацію, покращує текстуру і тон шкіри, забезпечує тривале зволоження шкіри і не допускає випаровування вологи, оберігає від згубного впливу зовнішніх факторів.
Комплекс рослинних екстрактів - насичує клітини корисними речовинами, відмінно зволожує, оживляє колір обличчя, надає йому красивого і доглянутого вигляду.
Тонер від G9SKIN зробить шкіру бездоганно гладенькою, ніжною і бархатистою, допоможе позбутися більшості проблем. Він має приємну текстуру, яка ідеально розподіляється і дарує відчуття свіжості та чистоти.

300 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 300мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?