Всі категорії
Додати товар

Тонік для обличчя підтягуючий для комбінованої шкіри

450 грн
Опис

Новий підтягуючий тонік для шкіри обличчя, шиї та декольте з вираженим ефектом ліфтингу від турецького бренду Rosense, який є ідеальним б'юті еко засобом для комплексного догляду за вашою шкірою. Тонік розроблений відповідно до потреб комбінованої (жирної та проблемної шкіри з розширеними порам) та вікової шкіри.
Завдяки наявності у складі натурального гідролату рожевої води та екстракту олії троянди, що зміцнює вітамінний тонік для сухої та чутливої ​​шкіри, добре знімає запалення та заспокоює подразнену шкіру. Зміцнюючий тонік регулює роботу сальних залоз, покращує кровообіг у тканинах, освітлює та звужує розширені пори, матує та позбавляє жирного блиску, а також активізує природні процеси регенерації клітин та стимулює оновлення епідермісу, збільшує щільність колагенових волокон.
Позбавляє підшкірних прищів, розчиняє закриті комедони і видаляє сліди постакне на проблемній шкірі. Кислотний комплекс усуває лущення сухої шкіри та забезпечує глибоке зволоження. Матуючий тоннер прибирає жирний блиск в Т-зоні на комбінованому типі і звужує вплив на розширені пори. Відмінний anti-acne лосьйон для підлітків, розроблений за стандартами Кореї. Використовується для зняття макіяжу: видаляє залишки косметики, робить шкіру чистою.
Натуральний склад без спирту та bha не пересушує епідерміс. Результат після умивалки: ідеальна та чиста шкіра без проблем. Використовуючи зволожуючий тонік для обличчя у щоденному догляді за шкірою обличчя, ви зможете досягти дивовижного ефекту, залишивши вашу шкіру здоровою, зволоженою та сяючою! Засіб органіка підходить для жирної та проблемної, комбінованої та нормальної, молодої та зрілої шкіри.
#muhteshem101

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Аптечна
Тип шкіри:
Комбінована
Призначення:
Антиакне Тонізуюче Зволоження
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?