Всі категорії
Додати товар

Равликовий відновлювальний тонер eyenlip pure snail repair toner тонер з равликовим...

280 грн -15% 240 грн
Опис

Равликовий відновлювальний тонер EYENLIP Pure Snail Repair Toner

Тонер з равликовим муцином призначений для багатофункціонального догляду за шкірою одразу після її очищення, підходить для будь-якого типу, але особливо рекомендується для сухої та подразненої, а також втомленої та тьмяної шкіри.

Ключовий компонент тонера - равликовий слиз, який є джерелом еластину та колагену, вітамінів і амінокислот, містить гліколеву кислоту, пептиди, сахариди, а також потужні антиоксиданти та інші біологічно активні речовини.

Завдяки такому хімічному складу, равликовий слиз чинить на шкіру неймовірну оздоровлювальну й омолоджувальну дію, сприяє відновленню шкіри на клітинному рівні та покращує її зовнішній вигляд.

Равликовий муцин має противірусні, протизапальні та антибактеріальні властивості, тому допомагає впоратися із запаленнями, розацеа, акне та іншими шкірними захворюваннями, запобігає появі пост-акне. Муцин нормалізує роботу сальних залоз і сприяє звуженню пор, відлущує змертвілі клітини з поверхні шкіри і захищає шкіру від агресивного впливу ультрафіолету.

Крім того, равликовий муцин активізує вироблення колагену і еластину, завдяки чому регулярне застосування тонера призводить до поступового підвищення пружності шкіри, її зміцнення і розгладження. Також відбувається відбілювання пігментації, зокрема постзапальних почервонінь.

Спосіб застосування: Змочити засобом ватний диск і протерти ним шкіру обличчя відразу після вмивання.

Об'єм: 150 мл
Термін 11.2024

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Золотистий
Розмір:
  • 150мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?