Всі категорії
Додати товар

Оригінал pyunkang yul - essence toner - зволожувальний тонер-есенція

105 грн
Опис

Оригінальний Зволожувальний тонер-есенція Pyunkang Yul Essence Toner

Багато людей страждають від зневодненої і тьмяної шкіри, що може призвести до передчасного старіння і загального недоглянутого кольору обличчя.

Традиційні тонери часто містять агресивні хімічні речовини, які позбавляють шкіру природних олій, що призводить до ще більшого зневоднення і подразнення. У результаті шкіра почувається стягнутою, відчуває дискомфорт і стає ще більш сприйнятливою до ушкоджень і старіння.

Тонер Pyunkang Yul Essence Toner - це те, що потрібно. До складу цього корейського тонера входить екстракт кореня астрагала (Astragalus Membranaceus) - китайської лікарської рослини, відомої своїми антиоксидантними, протизапальними та зміцнювальними для шкіри властивостями. Не містить спирту, штучних ароматизаторів та інших агресивних хімічних речовин, тому підходить для широкого спектра типів шкіри. Завдяки насиченій текстурі, що нагадує есенцію, він глибоко зволожує та відновлює шкіру, покращуючи її текстуру та зменшуючи прояв дрібних зморшок. Це просте й ефективне рішення для досягнення більш здорового та сяючого кольору обличчя.

Терміни придатності до 2026 року

30 мл = 95 грн
100 мл = 358 грн
200 мл = 527 грн

Спробуйте просто зараз і відчуйте різницю! Замовляйте, поки є в наявності! Швидка доставка по Україні 1-2 дні. Будь ласка, уточнюйте наявність перед замовленням.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 30мл
  • 100мл
  • 200мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Дерматокосметика Міддл маркет Натуральна Нішева
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
perfumeseller
kbeautyaura
Супер-продавець
Одеса
76% виконаних замовлень
Був

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?