Всі категорії
Додати товар

Зволожуюча сироватка тонер beauty hydra blue petal serum toner

800 грн

490 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

700 грн
Опис

Зволожуюча сироватка тонер Beauty Hydra Blue Petal Serum Toner

Обʼєм 100 мл

– мультифункціональний засіб, що поєднує функції тонера, сироватки і гідрогелевої маски. Містить 86% настою квітів ірису та гіалуронову кислоту для зволоження та пом'якшення шкіри, а також олію бергамоту для нормалізації балансу жирності шкіри, ефективного освіження та тонусу шкіри.
Миттєво позбавляє зневоднення та стягнутості. Усуває запалення, подразнення та лущення, відновлює пошкоджений епідерміс. Тонізує та освіжає, покращує стан та вирівнює колір обличчя. Підходить для всіх типів шкіри.

Основні інгредієнти:

Настій ірису – насичує вітамінами та корисними кислотами, має антивікову дію, захищає шкіру від стресу, нормалізує водний баланс шкіри та зміцнює водний бар'єр.

Гіалуронова кислота – інтенсивно насичує шкіру вологою та забезпечує її довготривале збереження, загоює тріщини та рани, розгладжує зморшки та стимулює оновлення клітин.

Ефірна олія бергамоту – вирішує проблему надмірної жирності та пітливості, усуває запальні процеси, делікатно освітлює небажані потемніння, освіжає шкіру.

Сироватка має гелеподібну текстуру, легко вбирається, моментально зволожує та не залишає неприємних відчуттів після застосування. Може використовуватися як на все обличчя, так і локально, щоб зволожити та заспокоїти окремі ділянки шкірного покриву. Засіб миттєво відновлює суху та зневоднену шкіру, робить її гладкою, підтягнутою та сяючою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 100мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?