Всі категорії
Додати товар

Тонік для проблемної шкіри perricone md acne relief gentle exfoliating toner

1100 грн -10% 1000 грн
Опис

М'який відлущуючий тонік для проблемної шкіри Perricone MD Acne Relief Gentle Exfoliating Toner звужує пори, видаляє забруднення і залишки себуму для більш гладкого і рівномірного кольору обличчя. Надає шкірі почуття чистоти, свіжості та бадьорості, надає здорового матового фінішу.

Активні компоненти:

Саліцилова кислота 2% – є безпрецедентним компонентом для догляду за проблемною та жирною шкірою. Вона швидко і ефективно відлущує та видаляє відмерлі клітини, які закупорюють пори та викликають висип.

Цитрулін – бореться з подразненнями та помітно зменшує почервоніння, допомагає заспокоїти реактивну шкіру, забезпечує їй більш чистий та рівномірний тон.

Молочна та янтарна кислоти – допомагають швидко зменшити локалізацію післязапальних плям, разом із саліциловою кислотою борються з патогенними бактеріями. Забезпечують ніжне, але ефективне відлущування для більш гладкої та рівнї шкіри.

Рекомедації щодо застосування:
Змочіть ватний диск невеликою кількістю рідини і делікатно обробіть всю поверхню шкіри обличчя. Змивати не потрібно. Зачекайте кілька хвилин, поки висохне, перш ніж наносити лікувальний або зволожуючий крем. Використовуйте вранці та ввечері.

Об’єм: 118 мл.

Термін придатності: 09.2024р.
Виробництво: США.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 120мл
  • Інший
Класифікація:
Професійна Елітна
Тип шкіри:
Призначення:
Антиакне Матуюче Тонізуюче

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?