Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний протизапальний тонер з алое вера

101 грн
Опис

Освіжний тонер з алое вера насичує шкіру вологою, підтягує її, робить красивішою та здоровішою. Засіб підходить для всіх типів шкіри, його основний компонент (алое) не викликає алергії, багатий на вітаміни та мінерали. Тонер нормалізує рівень pH, відновлює гідроліпідний баланс шкіри, захищає її від впливу ультрафіолету. Алое вера добре показує себе як екстрений засіб допомоги зневодненій, сухій шкірі після сонячного опіку, зволожує шкіру та запускає регенерацію клітин. Містить амінокислоти, які сприятливо впливають на стан дермального каркаса, позаяк беруть участь у ситнезі колагену й еластину.Якщо ваша шкіра потребує м'якого та делікатного тонізації й очищенні, віддайте перевагу цьому тоніку, оскільки він містить екстракт гамамелісу, що знімає почервоніння, запалення.

Тонер підходить для всіх типів шкіри, зокрема чутливої та проблемної. Він м'яко та делікатно тонізує шкіру, насичує вологою, підтягує, нормалізує рівень pH, відновлює гідроліпідний баланс і захищає від впливу ультрафіолету. Алое вера в складі добре показує себе як екстрений засіб допомоги зневодненій, сухій шкірі, зволожує її та запускає регенерацію клітин. Також алое містить амінокислоти, що сприятливо впливають на стан дермального каркаса, пришвидшує ситнез колагену й еластину. Розгладжує мікрорельєф шкіри, має антибактеріальну протизапальну дію, заспокоює висип. Регулярне застосування тонера допоможе зберегти вашу шкіру свіжою, здоровою та сяйливою. А також ідеально підготує шкіру до макіяжу.

Варіанти використання:

1. Після очищення нанесіть необхідну кількість засобу на ватний диск і протріть обличчя масажними лініями. Можна просто вбити продукт у шкіру поплескувальними рухами.

2. Тонер можна використовувати як маску, просочивши серветку засобом і залишити на 10-15 хвилин.

120 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 120мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
78% виконаних замовлень
Був