Всі категорії
Додати товар

Etude house moistfull collagen facial toner 50ml тонер з коллагеном

199 грн -41% 119 грн
Опис

ЗНИЖКА 40% ТЕРМІН 06,2024 знижка 40% термін 06,2024

Тонер для обличчя з колагеном Etude Moistfull Collagen Facial Toner White Lupin

Вік: 25+
Призначення: відбілювання, тонізування, зволоження
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: натуральна
Тип шкіри: всі типи
Країна ТМ: Корея
Зроблено у: Корея
50ml

Інтенсивний зволожуючий тонер для обличчя з колагеном ETUDE HOUSE Moistfull Collagen вважається пробником, тому без коробки та за смішною ціною

Серія Moistfull Collagen розроблена для зволоження глибоких шарів шкіри та створення захисного бар'єру від агресивної дії навколишнього середовища. Завдяки вмісту 20,5% низькомолекулярного морського колагену, пептидів, гіалуронової кислоти та керамідів тонер зміцнює структуру шкіри, інтенсивно зволожує, вирівнює текстуру шкіри, зміцнює захисний бар'єр шкіри, надає сяйва. Пожвавлює суху, в'ялу шкіру, закріплює вологу в глибоких шарах шкіри.

Екстракція колагену відбувається при температурі 121 градус, далі слідує ферментація протягом 24 годин, що дає можливість отримати крихітні частинки суперколагену, що легко проникають у глибокі шари шкіри і підвищують її еластичність і пружність. Пептиди як базові складові протеїнів активують синтез власного колагену. Гіалуронова кислота сприяє збереженню вологи, кераміди створюють захисний бар'єр, запобігаючи несприятливим факторам навколишнього середовища.

Вирощений на екологічно чистих плантаціях білий люпин (рослина сімейства бобових) містить у насінні протеїни, які допомагають зберегти рівень зволоженості шкіри.

Аденозин веде себе як антиоксидант, що захищає від агресивного впливу зовнішніх факторів. Стимулює обмінні процеси у клітинах шкіри, прискорює процеси загоєння при мікротравмах епітеліального шару. Стимулює синтез колагену, збільшує вміст еластину у шкірі, вирівнює рельєф шкіри. Зморшки поступово розгладжуються, а кількість зменшується.

Дерматологічно тестований.

Не містить 6 шкідливих для шкіри речовин: мінеральних масел, поліакриламіду, триетаноламіну, імідазолсечовини, барвників, PEG.

При регулярному застосуванні тонер значно покращує стан шкіри, сприяє розгладжуванню шкірних заломів, спричинених зневодненням, зменшує глибину зморшок, підвищує пружність шкіри, виявляє ліфтингову дію, уповільнює процеси фізіологічного старіння.

Спосіб застосування: вранці та ввечері після очищення шкіри. Наносити на обличчя і шию легкими рухами, що поплескують, до повного вбирання

50 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?