Всі категорії
Додати товар

Тонер с пробиотиками holifrog utopia microflora toner 120 мл

1700 грн -6% 1600 грн
Опис

🌱Utopia Microflora Toner - інтенсивний кремовий еко-тонер зі зволожуючою дією для підтримки мікрофлори та місцевого імунітету.
Допомагає зменшити підвищену чутливість епідермісу та посилює його захисні функції. Коктейль рослинних компонентів, антиоксидантів, пробіотиків та зволожувачів забезпечує комфортний догляд за шкірою, а також підтримує баланс бактерій, щоб зберегти шкіру здоровою, гладкою та зволоженою. Засіб допомагає запобігти зневодненості шкіри, попереджає утворення запалень, пігментацію та прояви дерматологічних проблем. Формула пробіотиків наповнює шкіру сяйво, надає їй здорового зовнішнього вигляду.

Активні компоненти тонера:
🫧 Олія насіння Жожоба пом'якшує, живить корисними жирними кислотами, усуває сухість та лущення
🍀 Сік Алое - має заспокійливу, загоювальну дію, має високі антиоксидантні властивості.
🫧 Гіпохлоритна кислота – має антимікробні властивості, що робить її корисною для боротьби з акне та шкірними інфекціями, допомагає відновити пошкоджену шкіру та загоїти рани.
🍀 Лізат лактобактерій відновлює баланс мікрофлори, і як наслідок покращується загальний стан шкіри, зміцнюється її ліпідний бар'єр, заспокоюються запальні процеси, знижується чутливість та покращується колір шкіри
🫧 Екстракт меду за технологією Black BeeOme™ – закваска із чорного бджолиного меду сприяє регенерації шкірного покриву та мікрофлори, виводить токсини та захищає клітини від окислювального стресу, попереджає раннє старіння шкіри. Мед виступає чудовим зволожувачем, притягуючи та утримуючи вологу, покращує рельєф шкіри, заповнює заломи та тріщини та підвищує пружність шкіри.

🪢Рекомендації щодо застосування:
Струсіть флакон, акуратно нанесіть необхідну кількість засобу після етапу очищення на обличчя, шию та декольте до повного вбирання. Можна наносити за допомогою долонь чи ватних дисків. Використовувати вранці та ввечері.

🪢🩸🧬🥬☘️🌱🍀

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 120мл
Продавець
hamst
hamst
Супер-продавець
76% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?