Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий кислотний тонер для обличчя erne, 150 мл

269 грн

розпродаж до 16 Травень

215 грн
Опис

Відчуйте неперевершений баланс зволоження та комплексного догляду за шкірою! Багатофункціональний тонер від Erne містить унікальний комплекс кислот для підтримки оптимального здоров’я шкіри. Ці кислоти допомагають відлущувати, очищати та зволожувати – усе в одному флаконі! Продукт надає освіжаючий і відновлюючий ефект, оновлює колір обличчя, лишає шкіру готовою до подальших етапів догляду. Тонер не лише забезпечує глибоке зволоження, а й допомагає збалансувати рН вашої шкіри, що є вирішальним для її здорового вигляду і пружності. Ключові особливості: Комплекс кислот: формула містить складну суміш кислот, у тому числі ніацинамід, молочну і лимонну кислоти тощо, для підтримки оптимального здоров’я шкіри. Посилення зволоження: такі інгредієнти, як гліцерин, сік листя алое та натрій PCA, забезпечують вашій шкірі глибоке та тривале зволоження. Сяйте яскравіше: цінний компонент ніацинамід сприяє зменшенню темних плям на шкірі, робить її тон більш рівномірним і яскравішим. Ніацинамід є ідеальним доповненням до вашого щоденного догляду за шкірою. Тонер ідеально підходить для догляду за проблемною шкірою та шкірою з пігментацією або плямами. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Застосування
Для зовнішнього використання після очищення обличчя нанести невелику кількість тонера на ватний диск. Обережно протерти змоченим диском обличчя та шию, уникаючи зони навколо очей. Дочекатися поглинання тонера. Після цього нанести зволожуючий крем для обличчя або інший улюблений засіб. Використовувати щодня вранці та/або ввечері.

Застереження
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Вода, гліцерин, сік листя алое вера, інозитол, ніацинамід, натрій PCA, гліцин, фруктоза, сечовина, лактат натрію, молочна кислота, лимонна кислота, бензоат натрію, сорбат калію.
Стать: Жінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?