Всі категорії
Додати товар

Balance me bha exfoliating concentrate відлущуючий концентрат 30 мл

300 грн -60% 120 грн
Опис

Концентрат, багатий саліциловою кислотою, є швидкодіючим, швидко вбирається незмивний хімічний відлущувальний засіб, який м'яко видаляє відмерлі клітини шкіри, бореться з чорними точками, зменшує плями, націлене на розширені пори і покращує зволоження, роблячи шкіру більш м'якою. більш яскрава шкіра, не викликаючи почервоніння чи запалення. Наша формула, багата на BHA, впливає на верхні шари шкіри, стимулюючи відлущування відмерлих клітин, відкриваючи більш здорові і сяючі нижні шари. Наша заспокійлива та протизапальна суміш біоактивних інгредієнтів доповнює кислоти, розгладжуючи та зволожуючи шкіру.

РЕЗУЛЬТАТИ: Освітлює, розгладжує та глибоко очищає. Чекайте на природний, молодший колір обличчя. Нанесіть кілька крапель на косметичний диск на чисту шкіру, акуратно протріть сухе обличчя, уникаючи ніжної області навколо очей. Не потребує змивання. Дайте йому висохнути, перш ніж застосовувати наступний крок у вашій рутині.

Використовуйте вранці та ввечорі

🤍Кора верби містить саліцилову кислоту, BHA, яка є природним відлущуючим засобом, що використовується в багатьох засобах від прищів через його здатність допомагати шкірі позбавлятися мертвих клітин і очищати пори.

🤍Тигрова трава (центела азіатська) Лікарська рослина, відома своїми протизапальними та загоювальними властивостями. Гарно-зелений і багатий на хлорофіл, він покращує зовнішній вигляд шкіри, роблячи її більш пружною і еластичною.

🤍Гіалуронова кислота Ключовий компонент нашої шкіри. Його можна порівняти з «високою склянкою води для обличчя», оскільки цей суперзволожувач найбільш відомий своєю унікальною здатністю утримувати воду, що в тисячу разів перевищує його власну вагу, що робить її абсолютним чемпіоном за кольором обличчя, що відповідає за зволоження та гладкість. , еластичність та сяйво.

🤍Кофеїн хоча і є стимулятором, але має заспокійливі та антиоксидантні властивості, тому допомагає захистити шкіру від впливу УФ-випромінювання. Він може проникати в шкіру і виявляє стягуючу дію, що допомагає заспокоїти шкіру, схильну до почервоніння та чутливості.

🤍Сквалан

Винятковий зволожуючий засіб рослинного походження діє як бар'єр, що утримує вологу, тому шкіра довше залишається м'якою, еластичною і пружною. Цей натуральний антиоксидантний пом'якшувальний засіб добре працює для всіх типів шкіри, особливо для зрілої, не викликає вугрової висипки і може допомогти регулювати надмірне виділення шкірного сала на шкірі, схильній до акне.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 30мл
Продавець
mariiahavnnew
Товары с Европы
Дніпро
33% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?