Всі категорії
Додати товар

Enough rosehill grains skin омолоджувальний тонер для обличчя з рисом і центелою

285 грн
Опис

Активні інгридієнти: Центела азіатська, Екстракт рису, Рослинні екстракти
Тип шкіри: Вікова, Комбінована, Нормальна, Суха, Жирна, Проблемна, Чутлива
Основна дія: Зволоження, Матування, Вирівнювання тону, Для відновлення пружності, Заспокоєння
Об’єм: 300 мл
Вік: 20+, 25+, 30+, 35+, 40+
Виробництво: Південна Корея

Тонер для обличчя з рисом і азіатською центеллою від Enough – це засіб у тому числі для чутливої шкіри, який ефективно бореться з куперозом, уповільнює прояв вікових змін, нормалізує виділення сальних залоз, матує та зволожує шкіру. Але основне призначення - допомагає більш глибокому проникненню інших засобів догляду, що призводить до більшої ефективності їх впливу. Тонер не містить шкідливих синтетичних компонентів, тому не викликає подразнення у власниць чутливої шкіри та алергії.

Основним компонентом засобу є екстракт азіатської центелли. Екстракт центели азіатської. Основні властивості: омолоджують, відновлюють, знеболюють, зволожують. Стимулює вироблення колагену, зміцнює судини. Зменшує прояви куперозу, робить шкіру гладкою та пружною, знімає свербіж та лущення.

Спосіб застосування: На попередньо очищену шкіру обличчя потрібно нанести трохи тонера пальцями або за допомогою ватного диска. По можливості рівномірно протріть всі ділянки, після чого можна наносити іншу косметику догляду. Найкращий ефект досягається при використанні з іншими доглядовими засобами цієї серії. Можна використовувати вранці та ввечері.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 300мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Всі типи Проблемна
Призначення:
Антивікове Матуюче Зволоження Заспокійливе

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?