Всі категорії
Додати товар

Тонік з коллагеном pixi collagen tonic

675 грн
Опис

Колаген акації є базовою копією структури сполучної тканини нашої шкіри (його ще називають другою шкірою!). Він містить такі амінокислоти, як гидроксипролин і відповідає за регенерацію шкіри, за посилення виробництва власного колагену. Завдяки цьому компоненту шкіра зміцнюється, оновлюється, зволожується і помітно відновлює сяйво.

Крім колагену акації тонік має багатющий склад активних компонентів:

-пептиди для тонізації і збереження молодості дерми,

-кокосова вода - зволожує і утримує вологу, а ще містить цитокинин, який впливає омолаживающе на клітини, покращує еластичність сполучної тканини і тим самим, запобігає появі зморшок і в'ялість шкіри,

-магнезиум аскорбіл фосфат - стабільна форма вітаміну С,

-фруктові і рослинні екстракти для антиоксидантного захисту від вільних радикалів, харчування та зволоження. (В складі екстракт квітів і листя японської камелії, екстракти лаванди, кипариса, розмарину, квіток гіркого апельсина, екстракти дині канталупа, редису, малини і яблука).-морську сіль для насичення шкіри мінералами і підвищення рівня гідратації.Цей тонік, наповнений колагеном акації, пептидами і фруктовими екстрактами, підходить для всіх типів шкіри, допомагає омолоджувати і підтримувати здоровий колір обличчя. Додавання кокосової води і морської солі роблять його воістину унікальним.За допомогою цього потужного тонера подаруйте шкірі молодість і здоров'я.
Не тестувався на тваринах, не містить алкоголю і парабенів

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Бежевий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
bijushop
Bijushop
Супер-продавець
Київ
84% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?