Всі категорії
Додати товар

Тонер з комбучею та гіалуроновою кислотою medi-peel hyal kombucha tea-tox toner 150ml

660 грн
Опис

Двофазний тонер на основі комбучі та гіалуронової кислоти зволожує як зовнішні, так і внутрішні шари епідермісу, підвищує еластичність та пружність шкіри. Засіб допомагає боротися з ознаками старіння шкіри (такими як зморшки й втрата пружності). Він також покращує тон шкіри та звужує пори. Регулярне використання цього тонера допомагає зберегти здорову і молоду шкіру.

Властивості тонера: розгладжує текстуру шкіри; вирівнює та освітлює тон; зволожує шкіру; бореться з ознаками старіння шкіри; звужує пори; підвищує пружність та еластичність; відновлює захисний бар’єр.

Основні активні компоненти:
Комбуча покращує пружність шкіри та підтримує її здоровий баланс. Інтенсивно зволожує, заспокоює подразнення, виводить токсини, зміцнює імунітет, а також надає м’яку дію, що відлущує, за рахунок вмісту фруктових кислот.

8 видів гіалуронової кислоти різної молекулярної маси глибоко зволожують шкіру на всіх шарах епідермісу, заповнюють нестачу вологи, усувають зневоднення шкіри, спрямовані на боротьбу із сухістю та відновлюють оптимальний рівень зволоження у клітинах.

Аденозин забезпечує стимуляцію синтезу фібрилярних білків сполучної тканини (колаген, еластин). Розгладжує зморшки і заломи та уповільнює прояви вікових змін.

Екстракт камелії допомагає захистити шкіру від пошкодження вільними радикалами, підвищує її еластичність і підтримує рівень вологи в шкірі, роблячи її гладкою та еластичною.

Екстракт рису зволожує шкіру, активізує обмінні процеси та розгладжує зморшки. Відновлює, живить шкіру, запобігає появі зморшок. Насичений амінокислотами та мінералами екстракт рису дає шкірі необхідні їй поживні речовини та зміцнює захисний бар’єр.

Екстракт цедри мандарину покращує текстуру шкіри та вирівнює тон, звужує пори та регулює діяльність сальних залоз.

Олія насіння баобаба активує процеси зволоження та допомагає зберігати вологу в глибоких шарах епідермісу, запобігаючи зневодненості, завдяки чому шкіра стає пружною та еластичною.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 150мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Зволоження Для сяйва шкіри Проти зморщок Проти подразнення
Класифікація:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?