Всі категорії
Додати товар

The saem derma plan peeling toner pad пилинг диски пэды

20 грн -40% 12 грн
Опис

СКИДКА СРОК EXP 24.7.29
Вік: 18+
Бренд: the saem
Серия: face care
Група товару: ватні диски
Призначення: від подразнення, очищення, пом'якшення, заспокоєння
Інгредієнти: зелений чай, камелія, лакриця, троянда, розмарин, ромашка, центела, цинк, евкаліпт
Особливість: не тестувалося на тваринах
Спеціальні сертифікати: cruelty free
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: професійна
Країна ТМ: Корея
Зроблено в: Корея
Об'єм 7ml 1 шт. індивідуальне паковання

У складі тонера запатентований комплекс Derma Max Formula, який являє собою поєднання рослинних екстрактів (ехінацеї, зеленого чаю, ромашки, розмарину, центели азійської...), олії ши, алантоїну та інших відновлювальних компонентів.
Глюконолактон — відлущувальний, полігідроксикислота (PHA), Він м'яко видаляє змертвілі клітини з поверхні шкіри, роблячи шкіру гладкою й рівною.
У довгостроковій перспективі він забезпечує антивікові переваги, як-от збільшення товщини шкіри та зменшення зморщок. Це чудове зволоження навіть допомагає відновити порушений шкірний бар'єр. Це антиоксидант, який не робить шкіру чутливішою до сонця. Його можна використовувати, навіть якщо ваша шкіра дуже чутлива, схильна до розацеа або після косметичної процедури.

Алантоїн — має відлущувальну дію, сприяє клітинній регенерації, антиоксидант, ефективно пом'якшує шкіру, бореться з подразненням. А також має протимікробну та протизапальну дію. Диски вирівнюють баланс кислотності та зберігають РН на оптимальному рівні.

Бетаїн — контролює водний баланс клітин. Це також природний осмопротектор, тобто він відводить воду від поверхні білків і, у такий спосіб, захищає їх від денатурації та підвищує їх термодинамічну стабільність.

Трегалоза — полісахарид, має високий антиоксидантний потенціал, підвищує гідратацію шкіри, пом'якшує й захищає її від стресів.
Рельєфна сторона допомагає відлущувати мертві клітини, гладка сторона легко допоможе зняти забруднення.

Бавовняні диски не викликають подразнення й алергії.
Застосування: Протирати шкіру (крім зони навколо очей) після вмивання спочатку тисневою стороною для видалення відмерлих клітин, потім м'яким боком для відновлення водного балансу.

Склад:
Трегалоза, Бетаїн, глюконолактон.Екстракт хауттюйнії серцеподібної, екстракт центели азійської, екстракт кореня шоломника байкальського, Екстракт кореня Polygonum Cuspidatum, екстракт кореня солодки голої, екстракт ромашки раматиту, Камелія Сіненсіс, Екстракт листя розмарину, екстракт культури гібридного калусу троянди,
Алантоїн, олія листя евкаліпта кулястого

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 7мл
Інгредієнти:
Цинк
Вид:
Тонер

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?