Всі категорії
Додати товар

Звужуючий пори тонер для обличчя з гліколевою кислотою bebak pharma, 200 мл, livesta,...

450 грн
Опис

Звужуючий пори тонер для обличчя з гліколевою кислотою Bebak Pharma, 200 мл

Формула шикарного тонера-протектора BEBAK на основі цілого коктейлю з корисних кислот допомагає запобігти утворенню вугрів, проникаючи у верхній шар епідермісу та звужуючи пори завдяки м’якій відлущуючій дії. Тонер підтримує регенерацію шкіри, захищає від старіння, а також дозволяє уникнути проблем, що виникають через ослаблений шкірний бар’єр.

Активні інгредієнти: 6% AHA+BHA, цераміди, гліколева кислота, саліцилова кислота, аскорбінова кислота, молочна кислота.

Гліколева кислота є водорозчинною кислотою, відомою своєю здатністю відлущувати мертві клітини з поверхні шкіри, а також швидко розчиняти забруднення й жир. Вона буквально розриває зв'язки, що утримують омертвілі клітини у верхньому шарі шкіри, при цьому не чинить агресивну дію на живі молоді клітини. Гліколева кислота забезпечує дбайливий догляд за обличчям і не призводить до зношення шкіри.

Альфа-гідроксикислоти (AHA) допомагають відновити пошкоджену сонячними променями, тьмяну та старіючу шкіру. Цей тип кислот делікатно видаляє верхній шар омертвілих клітин і сприяє появі живої, здорової та омолодженої шкіри. AHA кислоти забезпечують швидке проникнення до нижніх шарів епідермісу сироваток та зволожуючих кремів.

Тонер підходить для всіх типів шкіри. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.
Країна виробництва ТУРЕЧЧИНА

Застосування: Для зовнішнього використання ввечері наносити тонер на попередньо очищену шкіру обличчя за допомогою ватного диска. Наносити продукт плавними нерізкими рухами, не розтягуючи шкіру. Не змивати! При чутливому типі шкіри застосовувати двічі на тиждень. Підходить лише для нічного догляду за шкірою. Рекомендовано супутнє використання сонцезахисного крему.

Застереження: У разі виникнення почервоніння або подразнення шкіри припинити використання продукту. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати флакон щільно закритим за кімнатної температури в недоступному для дітей місці. Берегти від потрапляння прямих сонячних променів. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл
Вид:
Тонер

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?