Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Тонер innisfree eco science skin

40 грн
Опис

Якщо ВИ тільки почали, або вже доглядаєте за шкірою обличчя з корейської системі і шукаєте нову реальну інформацію або самі кошти - значить вам сюди! Є У НАЯВНОСТІ!ОРИГІНАЛИ!!!ХОРОШІ СТРОКИ ПРИДАТНОСТІ!!! Innisfree Eco Science Skin - тонер з ефективною органічної лінійки антивікових засобів по догляду за шкірою, створеної на основі комплексу унікальних бурих морських водоростей вакаме, морського винограду, хондруса кучерявого, лавандового води і Зеленого рослинного комплексу Innisfree. Засіб володіє насиченою текстурою, чудово вбирається миттєво освіжає, пом'якшує, зволожує та тонізує шкіру, надає підтягуючий дію і помітно підсилює дію засобів по догляду, що наносяться після нього. Тонер на 99.9% складається з натуральних і на 10.45% – з органічних компонентів, сертифікованих за французькою системою ECOCERT. Активні інгредієнти : *Seanol, що міститься в морському винограді (саргассових водоростях), – один з найсильніших антиоксидантів, в чотири рази (!) перевершує по ефективності катехін зеленого чаю EGCG. Він надає активну інтенсивний відновлюючий і детоксифікуючу дію, підвищує місцевий імунітет, посилює циркуляцію крові, зміцнює захисний бар'єр шкіри і насичує її комплексом вітамінів, мінералів, мікро - і макроелементів. *Морська гірчиця (вакаме) захищає шкіру від впливу сонячного випромінювання, оберігає гіалуронову кислоту, що міститься в шкірі, від розщеплення, заспокоює, надає протизапальну дію і робить шкіру пружною і гладкою. *Chondrus Crispus (хондрус кучерявий) покращує обмінні процеси, сприяє утриманню вологи в клітинах шкіри, підвищує її пружність і еластичність, м'яко освітлює, пом'якшує і надає підтягуючий дію. *Лавандова вода чинить виражену омолоджуючу і підтягуючий дію, м'яко освітлює пігментні плями, веснянки і постакне, ефективно зволожує, пом'якшує і заспокоює шкіру, знімаючи роздратування, почервоніння, лущення та свербіж, нормалізує виділення шкірного жиру і має протизапальну дію. *Вулканическая вода и Зеленый растительных комплекс Innisfree, состоящий из экстрактов зеленого чая, камелии японской, кожуры мандаринов, опунции, рапса, гамамелиса и ромашки, эффективно увлажняет, успокаивает, восстанавливает и тонизирует кожу, оказывает выраженное антиоксидантное и противовоспалительное действие, защищает волокна коллагена и эластина от разрушения, оживляет уставшую кожу и устраняет пигментацию.
*Не содержит минеральное масло, парабены, искусственные красители.

Действует ГИБКАЯ СИСТЕМА СКИДОК до 50%!

С удовольствием проконсультирую, особенно по уходу за кожей! Все средства тестируются либо на мне, либо на моих близких и знакомых.
Еженедельные поставки новинок.

ВСЕХ_ВСЕХ_ВСЕХ Приглашаю

https://www.facebook.com/BEAUTYCOREAUKRAINE

и на Информационный Канал вTelegram!

https://t.me/joinchat/AAAAAFAq3EeQ6UK0Mcfu4w

- ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ, приглашайте знакомых, получайте скидки!

Набираем 100 подписчиков - делаем премиум-группу в Телеграм, где будем общаться, делиться впечатлениями, фотоскринами нашего ухода!

@BEAUTYСOREAUKRAINE - хеш-тег для поиска

t.me/BEAUTYСOREAUKRAINE - пряме посилання на канал Мої контакти Telegram/Viber/WhatsApp +380939833397 По Україні в основному відправляю НовойПочтой.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна Органічна
Призначення:
Антивікове Тонізуюче
Продавець
merisv
merisv
Київ
0% виконаних замовлень
Була