Всі категорії
Додати товар

Трояндова вода | гідролат троянди - з свіжих пелюсток троянди ефіроолійної 250 мл...

189 грн
Опис

Гідролат троянди – один із найкращих косметичних засобів, призначених для догляду за шкірою всіх типів. Саме рожева вода благотворно впливає на стан епідермісу обличчя та тіла, надає зволожуючу, омолоджуючу та регенеруючу дію. Результативний гідрозоля троянди при акне, дерматитах і підвищеній жирності шкіри. А використання рожевої води для волосся усуне лупу і покращить їх стан. Антисептик.

Властивості та вплив
Натуральний гідролат троянди багатий на різні природні речовини, це вітаміни групи В, С і К, каротин, смоли, флавоніди, кварцетит, танін, а також макро- і мікроелементи. Гідрозоль троянди має тонізуючу та омолоджуючу дію, нормалізує кисневу прохідність у шкірних шарах, живить та вітамінізує шкіру будь-якого типу. Купити гідролат троянди потрібно для надання належного догляду за жирною шкірою, оптимізації функціонування сальних залоз, матування та усунення жирного блиску. Особливо цінна рожева вода влітку, коли епідерміс потребує додаткового зволоження та утримання вологи в клітинах, тому доцільно носити спрей із гідролатом троянди всюди із собою. Більш того, цей натуральний гідрозоль відмінно очищає та пом'якшує шкіру, зменшуючи при цьому патогенну дію вільних радиклів, ультрафіолету та інших факторів навколишнього середовища. Незамінна косметична вода троянди для покращення кольору обличчя, надання шкірі пружності та еластичності.

Квіткова вода троянди результативна і як доглядовий засіб для шкіри навколо очей, вона зменшує набряклість, зморшки, усуває втому і повертає погляду свіжість.

Застосування гідролату троянди для волосся значно покращить їхню структуру, допоможе усунути лупу і поверне природний блиск.

Поради щодо застосування
Натуральний гідролат троянди застосовують у косметології в чистому чи розбавленому вигляді. Косметична вода троянди покращує формули натуральних шампунів, парфумів, скрабів, масок, лосьйонів, сонцезахисних засобів, мила, пілінгів та скрабів та гелів для душу. Рожева вода застосовується як найкращий тонік для шкіри обличчя, запашна вода для освіження шкіри, косметичний тонізуючий лід, спрей для тіла, основа для масок та лосьйонів, а також як спрей для зміцнення волосся, продукт для ополіскування волосся (невелика кількість гідролату розбавляють у воді) .

Важливо!
Гідролат троянди слід зберігати в холодильнику не більше 5 місяців, у замороженому вигляді – до 12 місяців

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Міддл маркет Натуральна Нішева Органічна Професійна Елітна
Об'єм:
250 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче

Схожі товари