Всі категорії
Додати товар

Тонер з равликом farm stay snail mucus moisture toner

330 грн
Опис

🐌 Farm Stay Snail Mucus Moisture Toner - Тонер з екстрактом слизу равлики і стовбурових клітин 🐌Улиточная слиз складається з води і муцину – складного білка з унікальним складом і володіє унікальними властивостями. Цей природний компонент впливає на глибокі шари шкіри, вирішуючи проблеми, викликані змінами вікового характеру і фотостарінням. На поверхні шкіри слиз равлики також ефективно працює і дозволяє впоратися з різними запаленнями, акне та іншими шкірними захворюваннями. 🐌Муцин улитки стимулирует активность фибробластов, которые участвуют в образовании коллагена и эластина, а также гиалуроновой кислоты, одновременно с этим минимизирует воздействие свободных радикалов, благодаря чему замедляются процессы старения кожи.
💦Этот увлажняющий тоник с экстрактом слизи улитки завершает процесс очищения кожи и готовит ее к усвоению средств ежедневного ухода. Средство обеспечивает кожу необходимой влагой, что очень важно после умывания, чтобы предупредить обезвоживание, появление стянутости и шелушений.
🌟При регулярному застосуванні тоніка шкіра обличчя стає більш пружною і гладкою, підтягується і розгладжується, кількість зморшок скорочується, зменшується і їх глибина, також відбувається освітлення пігментації. ⠀____________________ Спосіб застосування: Нанести на очищену шкіру легкими рухами до повного усмоктування. ⠀____________________ Об'єм 150 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?