Всі категорії
Додати товар

Акція тонік зволожуючий pearl line 250 ml франція

550 грн
Опис

Дуже класний тонік, спробуйте, вам сподобається! А зараз ще й у більш економічному вигляді, збільшений обсяг до 250мл

Якщо шкіра страждає від сухості та завчасно ризикує покритися зморшками, їй потрібен не тільки зволожуючий крем, а й делікатні засоби для очищення. Наприклад, тонік із серії Pearl Line згладжує дрібні зморшки, які з'являються через зневоднення, готує обличчя та шию до нанесення крему.
Pearl Tonic, 120 мл
Зволожувально-живильний тонік, що не містить спирту, відмінно підходить для шкіри з першими ознаками старіння, яка потребує інтенсивного зволоження, відновлення та захисту від шкідливого впливу навколишнього середовища. Всі ці завдання чудово виконує спеціальний комплекс вітамінів А, Е, F, H і В5.
З огляду на специфічні вимоги зрілої шкіри тонік містить спеціальний зволожувально-живильний комплекс, отриманий з перлів, що містить пептиди та мінеральні солі, який додатково зволожує і надає пружності шкірі, одночасно забезпечуючи її важливими живильними речовинами. Тонік повертає шкірі природний рівень рН і покращує засвоєння речовин, що містяться в кремі.

Активна дія
Завдяки спеціально підібраним активним компонентам тонік зменшує дрібні зморшки, надаючи при цьому протизапальної дії. Шкіра стає більш гладкою та ніжною.

• Розгладжує шорстку шкіру, схильну до пересихання.

• Прискорює регенерацію шкірних тканин, легко вбирається.

• Запобігає себореї завдяки тонізації та зволоженню шкіри.

• Покращує зовнішній вигляд шкіри, зменшує відчуття втоми шкіри.

• Очищає, освіжає і надає шкірі здорового блиску та світлого, приємного кольору.

Навіщо потрібні перли в косметиці по догляду?
Перли - це не тільки улюблена жінками прикраса, а й важливий складовий компонент сучасних косметичних засобів. До складу перлів входять амінокислоти та мінерали, які живлять суху шкіру, підвищуючи її еластичність та сповільнюючи процеси старіння.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Міддл маркет Професійна
Об'єм:
120 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?