Всі категорії
Додати товар

Medi-peel dr.apple-tox pore toner пілінг тонер з екстрактами ферментованими екстрактами

805 грн
Опис

ЕХР 08.09.2025
Пілінг-тонер з ферментованими екстрактами Medi-Peel Dr.Apple-Tox Pore Toner Тонер містить 91% натуральних компонентів, має слабокислий pH 5.5, м’яко відлущує ороговілі клітини, вирівнює мікрорельєф і тон шкіри, регулює вироблення себума, звужує пори, тонізує, підвищує еластичність і пружність. Завдяки нейтральному рН 5.5 він не шкодить навіть самій чутливій шкірі. Екстракт яблука (20%) має антиоксидантні і тонізуючі властивості, ефективно відновлює пружність і еластичність шкіри, зміцнює стінки кровоносних судин, зберігає молодість і красу здорової шкіри.

Фруктові (АНА) кислоти мають унікальну здатність діяти на клітинному рівні і відразу в декількох напрямках: відлущують ороговілий шар епідермісу, омолоджують за рахунок стимуляції фібробластів (активізують вироблення колагену, еластину і гіалуронової кислоти), запускають регенерацію клітин, нормалізують водний і ліпідний баланс.

Комплекс незрілого мандарина і незрілого яблука містить в своєму складі в 32 рази більше поліфінолів, в порівнянні з повністю дозрілими фруктами. Поліфіноли, в свою чергу, потужні антиоксиданти, які захищають клітини шкіри від старіння і руйнування, тим самим продовжуючи молодість шкіри обличчя. Сприяють загоєнню, зняттю подразнень і запалень.

Тонер містить 6 запатентованих комплексів:

1) Anti-Sebum P і Tanin Complex – засновані на рослинних екстрактах, і спрямовані на звуження пор, регуляцію роботи сальних залоз, сприяє поліпшенню структури шкіри;

2) Luisant Mela XD омолоджує, зменшує синтез меланіну, освітлює пігментацію;

3) Oriental Beauty Fruits Newplex (OBFN) володіє сильною антиоксидантною дією, запобігає втраті пружності, виводить вільні радикали, зменшує утворення зморшок, вирівнює тон;

4) Neurolight-61- інноваційний нейро-актив, який значно освітлює і скорочує пігментацію (пригнічує вироблення меланіну в самій клітці);

5) Aquaxyl (поєднує в собі глюкозу і ксиліт) – ефективно відновлює водний баланс шкіри, усуває лущення, тонізує і підвищує пружність.

6) Комплекс фільтратів лактобацил (груші, сої, граната, сахароміцетів ячменю) має виражену омолоджуючу дію, нормалізує природний баланс шкіри, відновлює мікробіом, покращує мікроциркуляцію, тонізує і зволожує. Застосування тонера дає можливість провести делікатний пілінг на дому для будь-якої шкіри, м’яка ексфоліація освіжить шкіру, вирівняє мікрорельєф, звузить і мінімізує пори, зробить шкіру більш щільною, пружною і еластичною.

Спосіб застосування: нанести невелику кількість тонера на ватний диск, протерти шкіру обличчя.

500 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Білий
Розмір:
  • 500мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?