Всі категорії
Додати товар

Гребінець расческа щётка щітка

195 грн
Опис

Підходить для розчісування мокрого волосся, дитячих волосся, кучерявого волосся, нарощеного волосся - з будь-яким завданням справляється ефективно і дуже дбайливо. Не доставляє ніякого болю та шкоди для локонів - тільки дбайливе розплутування і розчісування волосся будь-яких, навіть кучерявого або дитячих волосся.

Зручна у використанні для нанесення і розподілу по довжині лікувальних лосьйонів і масок. Не турбуйтеся про розчісування мокрих волосся - гребінець не зашкодить їх. Навпаки, укладання тепер перетвориться в задоволення і буде займати набагато менше часу. Пластикова гребінець пропускає потік теплого повітря крізь унікальну структуру отворів, повітря рівномірно розподіляється. Внаслідок більш швидкого укладання Ви отримаєте менше травмування локонів гарячим повітрям, а значить більш здорові волосся.
Висока якість пластика, ергономічна ручка і зубчики середньої жорсткості - причина, по якій розчісування неслухняного волосся, травмованих, тонкого або товстого волосся, дуже заплутаних волосся стане приємною уходових процедурою.

На додаток до всього Ви отримуєте делікатний масаж голови і повна відсутність електризації на волоссі, оскільки зубчики середньої жорсткості з м'якими кінцями приємно впливають на шкіру голови.

Заміри на фото .

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Вид:
Щітка для волосся
Призначення:
Для розплутування Для укладання
Матеріал корпусу:
Пластик
Продавець
bijushop
Zaidi_cupi
Супер-продавець
Київ
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари