Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

🔥універсальний м'який шампунь keratin lpp shampoo lador 🔥

180 грн
Опис

Натуральний шампунь для волосся Keratin LPP Shampoo Lador подарує локонам чистоту, легкість, блиск і пружність. В основі засобу для волосся:

▪️кератин;
▪️комплекс кислот (ефективний засіб для відновлення PH після хімії);
▪️олія арганова, кастороа, баобаба, жожоба, камелії;
▪️протеїни шовку;
▪️три види білків;
▪️амінокислоти.

Ефективно виліковує пошкоджене волосся після фарбування. Відновлює ліпіди, усуває сухість, ламкість, посічені кінці. Кератин – природний зволожувач, які сприяє утриманню вологи в клітинах. Білки і амінокислоти забезпечують повноцінний догляд за волоссям, відновлюють їх структуру, заповнюють порожнини, що підвищує пружність локонів.

Амінокомплекс добре пом’якшує локони, що істотно знижує рівень їх травмування під час розчісування і укладання. Волосся не заминаються, не заламується. Амінокислоти живлять шкіру голови, знімають сухість, запобігають випаданню волосся.

❓Спосіб застосування❓волосся рясно намочити. За допомогою дозатора видавити 1-3 порції шампуню, спінити його вологими руками. Піну нанести на шкіру голови, добре помасажувати, потім розподілити по довжині. Змити теплою водою. Процедуру повторити двічі. Підходить для всіх типів волосся, постійного використання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
125 мл
Продавець
mashe...
Masheri
Харків
Була