Всі категорії
Додати товар

Маска-бальзам для волосся з глиною lador c-tox clay treatment, 200 мл

390 грн
Опис

Маска створена для м'якої турботи про волосся: засіб глибоко очищає, видаляє залишки засобів для укладки, пом'якшує і живить волосся.
Абсорбує надлишки шкірного сала, розгладжує кутикулу, підтримує оптимальний рівень зволоженості та сприяє зростанню здорового волосся.
Дарує приємний аромат: верхні ноти – апельсин, лимон, грейпфрут; ноти серця - конвалія, троянда, жасмин, евкаліпт і зелені нотки; базові ноти – мускус, амбра.
Основні компоненти, що діють:
Каолін пом'якшує, абсорбує шкірне сало, усуває надмірну жирність, нормалізує баланс pH, сприяє зростанню здорового та сильного волосся.
Порошок деревного вугілля витягує всі забруднення, має хорошу дію, що очищає.
Олія бабасу кондиціонує та живить волосся, попереджає випадання та переріз кінчиків, розплутує завдяки поліфенолам, які проникають у структуру волосся.
Екстракт ламінарії зволожує та зміцнює, насичує волосся необхідними мінералами та мікроелементами. Стимулює ріст, активізує кровообіг, має антиоксидантну дію.
Кокосова олія чудово зволожує та живить, а також захищає від негативного впливу зовнішнього середовища. Має антисептичні та антибактеріальні властивості.
Екстракт фукуса витягується із бурої водорості. Тонізує, насичує антиоксидантами, зволожує та запобігає сухості.
Екстракт ундарії перистої – водорість, яка є багатим джерелом вітаміну А. Забезпечує антиоксидантний захист.
Екстракт планктону видобувається з водоростей та інших морських організмів. Зволожує, кондиціонує та пом'якшує волосся.
Морська вода багата макро- та мікроелементами, сприяє ущільненню та розгладжуванню волосся.
Підходить для всіх типів волосся та шкіри голови.
Спосіб застосування: нанесіть маску на вологе, підсушене рушником волосся, змийте через 3-4 хвилини. Для сильнішого ефекту нанесіть маску на 20-30 хвилин

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize