Всі категорії
Додати товар

Бальзам-кондиціонер проти випадіння волосся daeng gi meo ri look at hair loss true...

340 грн
Опис

Бальзам-кондиціонер Daeng Gi Meo Ri Look At Hair Loss True Hair & Scalp Treatment для жирної шкіри голови запобігає випаданню, зміцнює тонке та ламке волосся, допомагає контролювати рівень жирності. Запобігає випаданню волосся, зміцнюючи слабке, ламке волосся.

Екстракти женьшеню, хауттюйнії серцеподібної та лепехи насичують поживними речовинами, а екстракт алое та масло авокадо зволожують шкіру голови.

запобігає випаданню.
зміцнює тонке та ламке волосся.
робить їх м'якими та гладкими.
Додаткові компоненти:

Олія авокадо - глибоко живить, відновлює шкіру, на 100% усуває відчуття сухості та стягнутості. Легко і швидко засвоюється шкірою, не залишає слідів і викликає подразнення.
Екстракт лепехи - зміцнює коріння волосся і таким чином бореться з їх випадінням, усуває лупу, ініціює зростання нового волосся і збільшує його густоту.
Екстракт алое - має антибактеріальний, протизапальний, заспокійливий, ранозагоювальний та антиоксидантний ефект. Має тонізуючу та охолоджувальну дію.
Екстракт женьшеню – інтенсивно живить, сприяє відновленню шкіри, захисту від зневоднення та посиленню мікроциркуляції крові.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл