Всі категорії
Додати товар

Jnowa professional color up бальзам для фарбованого волосся, 1300 мл

300 грн
Опис

Бальзам для волосся Color Up Hair Balm від бренду jNOWA Professional швидко проникає в структуру волосків, відновлює та живить їх усіма необхідними мікроелементами, відмінно бореться із сухістю та обламуванням волосків. Косметичний продукт подарує кучерям життєву енергію, шовковистість, м'якість і довгоочікуваний насичений колір. Після застосування бальзаму локони стануть слухняними і не будуть накопичувати статичну електрику. Засіб гарантує глибоке зволоження, зміцнює та захищає пасма від негативного впливу інструментів для укладання. Бальзам має легкий ненав'язливий запах, а зручний дозатор забезпечить максимально економну витрату.

Активні компоненти:

Лецитин – допомагає заповнити всі мікротріщинки та пошкодження у структурі після фарбування, робить локони гладкими та пружними;
Комплекс KeraVital - забезпечує повноцінний догляд за пофарбованими, сухими та пошкодженими локонами;
Гідролізований кератин - зупиняє обламування та посічення волосків, регенерує кутикулу, робить локони сяючими, дарує їм довгоочікуваний об'єм, значно полегшує процес розчісування та укладання.
Інструкція: Необхідну кількість продукту розподілити на очищені вологі пасма та шкірний покрив. Масажувати легкими рухами. Залишити діяти на 2-3 хвилини. Ретельно промити водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари