Всі категорії
Додати товар

Кератиновий бальзам для ламкого волосся la’dor wonder balm – ідеальний засіб...

30 грн
Опис

Кератиновий бальзам для ламкого волосся La’dor Wonder Balm – ідеальний засіб зволоження і для швидкого оздоровлення тьмяного, сухого і ламкого волосся із посіченими кінчиками, повернення їм життєвої сили і додання блиску.

Завдяки низькій молекулярній вазі, протеїни шовку, основний активний компонент бальзаму, легко проникають всередину волоса, усуваючи дефекти його внутрішньої структури і заповнюючи пошкоджені ділянки, м’яко обволікають і згладжують лусочки кутикули, роблячи волосся гладким і шовковистим, ефективно склеюють посічені кінчики і надійно захищають волосся від ламкості, а також підтримують оптимальний рівень зволоженості волосся і створюють на його поверхні захисну плівку, яка перешкоджає втраті вологи.

Олія макадамії, екстракт алое вера і кераміди ефективно зволожують, пом’якшують і кондиціонують волосся, надійно захищають його від агресивного впливу стресів і навколишнього середовища, зміцнюють і захищають волосяну кутикулу, ефективно вирішуючи проблему посічених кінчиків, прискорюють ріст волосся і перешкоджають передчасній появі сивини.

Комплекс із 20 аміноксилот зміцнює коріння і внутрішню структуру волосся, стимулює його ріст і запобігає випадінню, забезпечує тривале зволоження і помітно підсилює яскравість і насиченість кольору волосся, роблячи його дивовижно яскравим, блискучим і слухняним.

Застосування: В якості швидкого самостійного засобу – нанести бальзам на вимите і підсушене рушником волосся легкими масажними рухами, залишити для впливу на хвилину, потім змити теплою водою. (Для інтенсивного професійного відновлення рекомендується наносити бальзам на волосся на 5-10 хвилин.)

10ml

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Синій
Розмір:
  • 10мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?