Всі категорії
Додати товар

Ітенсивний крем для зволоження волосся lebel iau cell care 3m.

3350 грн
Опис

Ітенсивний крем для зволоження волосся Lebel IAU CELL CARE 3m.

Миттєво поверне волоссю сяйво і блиск, зробить його живим, здоровим і еластичним. Протеїни шовку заповнюють усі пошкоджені ділянки волосся, вирівнюють його структуру і запаюють посічені кінчики. Аргінін надає сліпучий блиск, волосся стає більш щільним, густим.
Вони не тільки стають густішими і щільнішими, а й швидше зростають. Одне використання інтенсивного крему для зволоження волосся 3M від Лейбл порівняно ефективності з дорогою салонною процедурою. Але ефект від застосування засобу не тільки косметичний, СМС-комплекс, гліцерин та вітаміни глибоко зволожують та живлять шкіру голови, відновлюють природний водний та PH баланс, сприяють усуненню лупи, сверблячки та стягнутості.
Відновлює щільність і міцність волосся, надає неймовірної шовковистості та гладкості, наповнює сяючим блиском.

У чому переваги іінтенсивного крему для зволоження волосся Lebel IAU CELL CARE 3m?

-Допоможе інтенсивно зволожити і наситити ваше волосся
-Поверне пошкодженому, сухому та посіченому волоссю сяйво, гладкість і шовковистість
-Легко наноситься та швидко вбирається
Насичує клітини волосся корисними вітамінами та мікроелементами
-Допомагає відновити м'якість пасм та їх природний гідробаланс
-Знімає сухість та лущення, усуває дискомфортні відчуття після миття голови

Активні компоненти:

СМС-комплекс - комплекс клітинних мембран - при нанесенні на волосся відновлює в першу чергу їх кутикулу, при нанесенні в глибоко вбудовується в структуру волосся.
Вітамін Е – це головний антиоксидант, стимулятор відновлення клітин та циркуляції крові. Більше того, він наповнює клітини киснем, загоює дрібні пошкодження, сприяє зміцненню волосся, запобігаючи його ламкості та стимулюючи ріст.
Молочна кислота - діє досить м'яко, оскільки має велику молекулу і не проникає глибоко. У повсякденному догляді вона зволожує і розгладжує волосся, робить його більш слухняним.
Протеїни шовку – покращують структуру та зовнішній вигляд волосся, захищають та кондиціонують його.
Аргінін - покращує кровопостачання волосяних цибулин, що сприяє стимуляції росту волосся, а також запобігає їх випаданню. Для відновлення та зміцнення волосся. Сприяє зміцненню структури волосся, заповнює пошкоджені ділянки та відновлює цілісність волосяного стрижня.

Спосіб застосування:

Не змиваючи попереднього етапу, нанести необхідну кількість крему на пасма, опрацювати гребенеподібними рухами. Без часу витримки, починайте наступний етап програми. Маса волосся ділиться на 6 частин (середня довжина) або на 10 частин (довгі), по 1 натисканні на кожну частину. Увага! При роботі з волоссям сильного ступеня пошкодження рекомендуємо одночасно наносити два креми Iau Cell Serum Melt і Iau Cell Serum Silky.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір: