Всі категорії
Додати товар

Бальзам "протеїни шовку" для всіх типів волосся

80 грн
Опис

Бальзам "Протеїни шовку" для всіх типів волосся, об'єм 250мл
Цей бальзам спеціально розроблений для волосся будь-якого типу й призначається для використання в домашніх і салонних умовах. Він не просто полегшує розчісування і укладання, але і забезпечує повноцінний догляд, спрямований на зволоження, харчування, зміцнення, пом'якшення та захист локонів. Основой косметической формулы являются протеины шелка, известные увлажняющими, кондиционирующими, антиоксидантными и питательными свойствами. Они оседают на поверхности, оставляя тоненький защитный слой. При этом волосы становятся блестящими, более объемными и послушными, не электризуются.
Также формулу обогатили провитамином В5, который наделяет бальзам заживляющими, смягчающими, разглаживающими способностями, избавляет кожу головы от раздражений, шелушений и зуда. Этот компонент ответственен за укрепление волос, а также их естественное сияние.
З таким бальзамом волосся стають блискучими і шовковистим, захищені від впливу УФ-випромінювання. Спосіб застосування: нанести бальзам після миття голови на вологі волосся. Рівномірно протягнути по всій довжині волосся. Залишити на 5 -10 хв. Після чого ретельно змити

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize