Всі категорії
Додати товар

Еліксир молодості для волосся на основі колагену 145 мл

500 грн
Опис

Еліксир молодості для волосся на основі колагену 145 мл TM BEAVER Professional При покупці трьох одиниць косметичних засобів для волосся ТМ BEAVER Professional діє знижка 10%. При настпуному замовленні діє знижка клубу - 20% Запатентована формула чарівного засобу здатний повернути до життя виснажене і пошкоджене волосся, яке піддається регулярному хімічному впливу. Еліксир м'яко огортає кожну волосину, утримуючи вологу всередині і склеюючи лусочки волосся, повертаючи еластичність і гладкість, роблячи волосся пружним і блискучим. Еліксир подовжує лікувальний ефект від живильних і відновлюючих масок для волосся. Швидко і без залишків вбирається волоссям, надає йому блиск і доглянутий зовнішній вигляд.

Переваги:

захищає волосся від пошкодження при використанні перукарського інструменту;
полегшує процес розчісування і надає волоссю природної еластичності;
надає волоссю блиск. Активні компоненти: Гідролізовані протеїни сої утримують вологу у волоссі і шкірі, ефективно відновлюють структуру пошкодженого волосся. Гідролізований молочний білок багатий на аспарагінову і глутамінову кислоти, має потужний живильний і зволожуючий ефект, відновлює пошкоджену структуру волосся. Створює захисну мікро-плівку на волоссі, забезпечує насиченість кольору, захищаючи від вимивання пігменту. Надає волоссю шовковистість і натуральний блиск. Ідеально підходить для догляду за фарбованим волоссям. Колаген зміцнює волосся, надає йому блиск і еластичність, попереджає ламкість і відновлює ушкоджені ділянки волосся.
Мікроемульсія миттєво вбудовується в структуру волосся, повністю проникаючи в нього від коренів до кінчиків.
Пантенол або провітамін В5 живить і зволожує, відновлює структуру волосся, запобігає зневодненню.
Гідролізований білок пшениці підтримує фізіологічний рівень зволоженості рогового шару, покращує водний баланс волосся, запобігає зневодненню, зміцнює структуру волосся, надає блиск і гнучкість волоссю, потовщує волосся.

Спосіб застосування: нанести невелику кількість засобу на вимите й підсушене рушником волосся. Дати увібратися. Укласти.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий

Схожі товари