Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Бальзам для волосся

400 грн
Опис

Парфумований бальзам для волосся з протеїнами Masil 9 Protein Perfume Silk Balm, 180мл (flower)Протеїновий незмивний бальзам Masil 9 Protein Perfume Silk Balm — це професійний засіб для відновлення волосся. (flower)Величезну перевагу продукту в тому, що він не вимагає змивання. Просто нанесіть необхідну кількість на чисті волосся і дайте рідини вбратися! (flower)Комплекс з дев'яти видів протеїнів інтенсивно відновлює волосся на структурному рівні, а також живить шкіру голови. Засіб усуває ламкість, перешкоджає випаданню. Дуже ефективно бореться з наслідками термопроцедур. Тому, якщо ви часто використовуєте фен або плойку для укладання, цей продукт оперативно надасть силу тьмяним волоссю, схильним до агресивного впливу б'юті-гаджети.

(flower)Основные действующие компоненты:

(checkmark)Гидролизованный коллаген — делает волосы более мягкими и эластичными, улучшает их структуру, предотвращает ломкость и выпадение, возвращает природное сияние.

(checkmark)Протеины пшеницы — обладает сильным питательным и увлажняющим действием, смягчает и разглаживает локоны. Укрепляет волосы от корней до самых кончиков, придает им силу и блеск.

(checkmark)Протеины сои — оказывают увлажняющее и укрепляющее действие, придают волосам блеск, повышают эластичность и плотность, предупреждают процессы увядания.

(checkmark)Гидролизованные протеїни кукурудзи – ефективно зміцнюють волосся, повертають їм чинності. Також надають локонам об'єм і пишність. (checkmark)Фіброїн, кератин і гідролізат шовку заповнюють пошкодження по довжині волосся, відновлюють на структурному рівні. При постійному застосуванні повертають волоссю блиск, еластичність, пружність. (flower)Засіб має ненав'язливим квітковим ароматом, який тримається на волоссі від застосування до застосування. (flower)Підходить для всіх типів волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
viktoriya139
toner_cosmetic
Київ
Була